Svega im je dosta: Anđelini roditelji rešili da prijave Zvezdana policiji

07.03.2023

15:03

Honorar Zvezdana Slavnića

IVAN VUČIĆEVIĆ

Roditelji Anđele Đuričić dolaze u Beograd kako bi prijavili Zvezdana

Korisnici Instagrama podelili su na popularnoj društvenoj mreži snimak na kome Zvezdan Slavnić udara ljubavnicu Anđelu Đuričić.

Anđela Đuričić nedavno je izjavila da bi odmah prijavila nasilje, ali ipak je zanemela nakon što ju je Slavnić gađao i vređao. Ipak, na ovo nisu ostali imuni roditelji zadrugarke, koji su odlučili da tuže Slavnića.

Roditelji Anđele Đuričić

– Zvezdan Slavnić je jedan nasilnik i monstrum koji bije žene. Niko ne veruje kada Ana priča o tome, kada iznosi detalje njegovog nasilništva. Samo mi koji smo bili bliski s njima u vreme kada su bili zajedno znamo kako je Ana prolazila u svađama s njim. Znao je da je da izbaci na terasu na minusu, da se smrzne, tako ju je kažnjavao. Konačno je dočekala svojih pet minuta da kaže celu istinu, konačno će red i zakon da sazna za sve što je radio, a nije bio osuđen i nije odgovarao pred zakonom. Ovo je samo početak njegove propasti, ne sluti šta ga čeka uskoro. On misli da je nedodirljiv i da mu niko ne može ništa jer je u „Zadruzi“, ali gadno se prevario. I te kako ima zakona za njega – prenosi izvor „Republike“ blizak porodici i dodaje:

– Na mrežama je isplivao snimak na kom se vidi kako Zvezdan preti Anđeli, a potom je udara rukom u glavu, a ona je to pre neki dan demonstrirala dok se žalila Mikici na Zvezdanovo ponašanje. Pričala je sve u šiframa jer ga se plaši. Voli ga, ali ga se i plaši. Usadio joj je strah u kosti. Ne sme sada da ga ostavi. Kada je ovo video njen tata Veliša, nije časio ni časa, već je odmah podneo krivičnu prijavu protiv nasilnika. On će da uradi sve da ga strpa u zatvor. „Prvo nas je ponizio, ukaljao je našu ćerku, obrukao je i pečatirao kao devojku lakog morala. Sada je počeo da je maltretira i da je bije. Neće moći dok sam ja živ. Ima da mu stave lisice ne zvao se ja Đuričić Veliša. Ovo je kraj njegovog postojanja“ – rekao je izvor i dodaje da Anđelini roditelji dolaze u Beograd kako bi prijavili Slavnića:

Roditelji Anđele Đuričić

– Anđelina mama je u lošem stanju od kad je videla tu ćušku, što bi rekli mladi, ne može ni da jede ni da spava. Veliša pakuje stvari i dolazi inkognito za Beograd da reši sve u policiji. Jedino tako može da prijavi nasilništvo. Ne može da deluje ako nije u Beogradu. Đuričići se neće smiriti dok ne vide da je policija zakucala na vrata „Zadruge“ da privede Zvezdana. Veliša je svestan da će biti po njegovom jer, pored svih detalja koje je Ana iznela, a u vezi sa su svim Zvezdanovim psihičkim i fizičkim nasiljem prema njoj, nema šanse da ne reaguju. Makar da zaplaše tog manijaka, da se smiri. On je bivši robijaš. Ima staža i godina u zatvoru. Za takve je najveća noćna mora da im neko kaže da će ponovo iza rešetaka. Veliša je saznao da Zvezdan ima više krivničnih prijava od ljudi iz kladionica, teretane, s ulice, sve njih je tukao. Samo čekajte, njega uskoro hapse u „Zadruzi“ – završava izvor blizak Đuričićima

IZVOR: EKSKLUZIV

SLIKE: IVAN VUČIĆEVIĆ/PRINTSCREEN YOUTUBE

Još iz kategorije