Dosta je bilo pravdanja: Taki otpisao Maju, pa otkrio šta zaista misli o njenom ponašanju

10.03.2023

14:03

Reakija Takija Marinkovića

IVAN VUČIĆEVIĆ

Reakcija Takija Marinkovića na ćerku Maju potpuno iznenadila sve

Maja Marinković ponovo je u vezi za Filipom Carem, koji je zbog nje imao buran raskid od Aleksandre Nikolić.

Njih dvoje su ovu obnovljenu vezu obeležili intimnim odnosom, a iako je u spoljnom svetu svaki njen postupak pokušao da opravda otac Radomir Taki Marinković, on ovaj put ne želi da čuje za svoju ćerku.

Pročitajte: Maja Marinković imala najgori nervni slom u Zadruzi IKADA

Reakcija Takija Marinkovića

Marinković je zbog ćerke završio na lekovima, a to nije prvi put, te sve ima svoju granicu, a izgleda da je Maja svoju kod oca prešla, te je burno reagovao kada su je pripadnici sedme sile upitali za ćerkinu novu-staru vezu:

– Boli me k**ac za Maju. Pritisak mi skače, pijem lekove, novinari me zovu non-stop, a ja se nikom ne javljam od sramote – rekao je Taki na početku pa dodao:

Pročitajte: Maja Marinković mora na lečenje – Bivši ljubavnik otkrio njenu pravu bolest!

Histerija Maje Marinković

– I sami vidite da je dotakla dno. Poslednjih pet godina je u rijalitiju i ja nemam nikakvog uticaja na nju. Pogazila je sve svoje reči i obećanja koja mi je dala, mene je pregazila i više me ne zanima ni šta radi ni s kim radi – kaže ogorčeni otac.

– Ja joj napolju kupujem stan, želim da pokrenem privatni biznis kojim će se baviti po izlasku iz rijalitija, a ona mi ovako vraća. Te Bilal, te Car, te Janjuš, te Čorba, te Marko Marković, Marko Miljković… Ne mogu više ni da nabrojim s kim je sve bila za ovih par godina u „Beloj kući“ – rekao je Taki za Alo!“.

Pročitajte: Čeka se odluka Velikog šefa – Maja nasrnula na Marka, pa povredila Divnu DNK

Reakcija Takija Marinkovića

– Ne znam šta da radim. Jedino da se zavučem u mišju rupu i ne izlazim iz kuće. Ona ima 25 godina i nije moguće prevaspitati je – rekao je Taki Marinković.

IZVOR: EKSKLUZIV

SLIKE: IVAN VUČIĆEVIĆ

Još iz kategorije