Novinari pitali Nemeša o nestaloj Marijani: Nastao haos u prostoriji!

30.11.2022

17:11

Reakcija Nemeša

Reakcija Nemeša na pitanje o Marijani zbunila sve

Marijana Seifert nestala je u Hrvatskoj pre više od šest meseci. Istraga je pokrenuta, ali od nekadašnje pobednice Velikog brata ni traga ni glasa.

Pročitajte: Muž Marijane Seifert nekoliko puta menjao iskaz u policiji

Reakcija Nemeša

Reakcija Nemeša na pitanje o Marijani – Pokazao da mu nije svejedno

Očajna porodica ne prestaje da moli za pomoć, te je Marijanin otac Ivo Kovačević štrajkovao jer kako bi se što pre došlo do odgovora, ali pomaka nije bilo.

Iako je bilo govora o ubistvu, sve češće se u poslednje vreme govori u samoubistvu, te je i Marijanina sestra, Maja Kovačević, koja se trenutno takmiči u rijalitiju „Zadruga“, izjavila da je Seifertova upala u duboku depresiju zbog negativnih komentara i osuda naroda nakon što je uplovila u vezu sa cimerom iz Velikog brata – Nikolom Nemeševićem Nemešom, a kako je i sama rekla, ne veruje da je njena sestra više živa.

Pročitajte: Marijana se molila pre nestanka

Reakcija Nemeša

Inače, Nemeš se pojavio na promociji novog albuma grupe „Vampiri“, čiji je sada član, a kada su ga prisutni mediji pitali za Marijanu, delovao je potpuno izbezumljeni, a u pomoć mu je pomogao kolega Nikola Sarić, kojeg publika zna iz „Operacije trijumf“ i zamolio novinare da promene temu.

IZVOR: SCANDAL

SLIKE: YOUTUBE/INSTAGRAM

Još iz kategorije