Razvodi se Ša posle mesec dana braka, reper emotivno razoren: Vanja nikad nije ni htela brak, iskoristila me je

31.08.2023

15:08

By

Prva ispovest Vanje Aleksić

Ata images

Razvodi se Ša, otkrio sve detalje kraha braka, supruga je već izašla iz stana

Mesecima unazad Nenad Aleksić Ša uživao je u ljubavi sa plavokosom Vanjom. Delovalo je kao da je konačno pronašao srodnu dušu, a u prilog tome govori i činjenica da su se 20. jula pred Bogom zakleli na večnu ljubav.

Razvodi se Ša

Međutim, danas je poput bombe odjeknula vest da novopečeni supružnici već stavljaju tačku na možda najkraći brak na estradi. Nenad je na svom Instagramu obrisao sve fotografije sa svojom suprugom Vanjom, ali i otpratio je sa društvenih mreža.

Razvodi se Ša, te je sada progovorio o porodičnim problemima. Nije krio da već dugo njihov odnos nije bio sjajan, ali da mu je Vanjin odlazak iz zajedničkog stana potpuni šok.

Razvodi se Ša


Otišla je pre neki dan, hoće da se razvede. To dugo već traje. Od starta je nije zanimao brak. Ne znam šta da ti kažem. Ni razlog, ni ništa. Nije postojala prevara, ni sa moje, ni sa njene strane. Meni je najveći šok da sve odgonetnem – rekao je razoranao Nenad za Blic.

Razvodi se Ša

Reper nije krio da mu još jedan razvod i krah ljubavi jako teško pada. U ljubav sa Vanjom verovao je do poslednjeg dana, njenog sina iz prethodne veze prihvatio je kao svoje dete a o tome su govorile i njegove komšije koje su ga redovno viđale u parkiću sa dečakom.

IZVOR: Blic.rs

SLIKE: Ata images

Još iz kategorije