Na korak do razvoda, ljubomora je učinila svoje: Sloboda Mićalović se javno oglasila povodom svega

24.01.2023

20:01

razvod slobode mićalović i vojina

Razvod Slobode Mićalović i Vojina ipak samo trač

Iako mediji bruje da su Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković na korak do razvoda, njih dvoje su ipak rešili sve probleme i nesuglasice. Tačnije, nije čak ni bilo govora o razvodu, ali su se kao i svi drugi parovi sreli sa prolaznom krizom u zajedničkom životu, o čemu su i javno govorili. Sada je s njima sve u najboljem redu, a tome svedoče i naše fotografije na kojima su oboje nasmejani.

Slikali smo ih u bioskopu gde su zajedno gledali jedan od novih filmova koji je ovih dana na repertoaru. Inače, osim o razvodu, mediji su prepričavali i prenosili da je lepa Boba u drugom stanju, te da ona i Vojin čekaju i treće dete, ali i to je netačno. Naime, Sloboda se zaista pojavila sa stomačićem, međutim, to je samo bila transformacija za potrebe uloge u jednoj popularnoj seriji u kojoj igra.

Pročitajte: Stižu čestitke – Trudna Sloboda Mićalović, otkriveni svi detalji

Razvod Slobode Mićalović i Vojina

Podsetimo, Boba dugo nije mogla da zatrudni, a čudo se desilo kada joj je kolega Ivan Bosiljčić doneo ulje Svetog Nektarija sa Hilandara koje mnogim ženama utiče na plodnost i pomaže da zatrudne. Uz pomoć čuvenog napitka glumica je rodila bliznakinje i nakon toga više nije ostajala u drugom stanju iako su i ona i Vojin priželjkivali i sina. Što se pak problema i bračne krize tiče, te da je razvod Slobode Mićalović i Vojina na pomolu, Sloboda je detaljno objasnila kako je to uticalo na nju i Vojina:

Pročitajte: Sloboda pokazala da je bahata – Zbog ovoga bi mnogi mogli da se razočaraju u nju

Razvod Slobode Mićalović i Vojina

Mislim da nikome nije jednostavno da održi brak i tu je potrebno da ozbiljno ulažete jedno u drugo, mnogo tolerancije i razumevanja. Imam tu sreću da je Vojin stariji od mene deset godina i u odnosu na mene mnogo je mirniji i strpljiviji. On je taj koji često smiruje situaciju. Živiš sa cimerkom pa se posvađate, a kamoli u braku.

– Naš brak je stabilan, nimalo nije dosadan, blago je napet i uzbudljiv, a ja to volim i da je drugačije, bilo bi mi dosadno. Ako se dve osobe nađu, kada je brak sklopljen iz ljubavi i Bog vas pogleda da ste jedno za drugo, onda ide mnogo lakše. Danas nije lako opstati u ovom ludilu gde svi jurimo za najosnovnijom egzistencijom. Veoma je teško u sve to udenuti ljubav i ne biti umoran za sve te stvari, ali uz razumevanje supružnika postaje mnogo lakše – rekla je Sloboda i dodala:

Pročitajte: Sloboda Mićalović pozlilo – Glumica hitno primljena u bolnicu

Razvod Slobode Mićalović i Vojina

– Jesam ljubomorna, ali u granicama normale. Kada sam bila mlađa, to osećanje bilo je jače. Ipak, vremenom sam shvatila da me to samo uznemirava i nanosi veliku štetu. S obzirom na to da mi je tata glumac, sećam se mame kada je ranije govorila da nije ljubomorna jer je znala za koga se udaje. Meni je to odmalena usađeno i nemam takav problem. Bilo je situacija kada bih videla da se Vojin nekome dopada, ali uspela sam da to okrenem u svoju korist – moj muž se i dalje nekome sviđa, još je lep, ali je samo moj. Zaista mu verujem, kao i on meni. Naš posao je takav da moramo da se poljubimo ili zagrlimo s nekim i mislim da tu glavnu stvar igra poverenje.

IZVOR: Ekskluziv

SLIKE: Ivan Vučićević

Još iz kategorije