Jelena Karleuša preti Dari: Samo jednim potezom može da uništi njeno prijateljstvo sa Cecom

02.03.2023

18:03

By

Rat Jelene Karleuše i Dare Bubamare

IVAN VUČIĆEVIĆ

Rat Jelene Karleuše i Dare Bubamare se nastavlja

Iako se činilo da su Jelena Karleuša i Dara Bubamara zakopale ratne sekire, njih dve su ponovo zaratile kao nikada do sada.

Sve je počelo kada je Dara objavila selfi fotografiju sa folk divom Cecom Ražnatović, Jeleninu ljutu rivalku sa kojom je godinama u lošim odnosima i tada je Karleuša otpratila Daru i njihovo prijateljstvo je prestalo.

Pročitajte: Udvarači na sve strane – Dara Bubamara ne može da ih se otarasi

Rat Jelene Karleuše i Dare Bubamare

Činilo se da će sve stati na zatišju, Karleuša je rešila da nastavi rat sa Darom i poslala joj žestoku poruku putem društvenih mreža.


– Kontinuirano vređanje mene i moje porodice od strane, Radojke Adžić, pominjanje mog muža (valjda sam joj ja kriva što je razvedena, ne znam) omalovažavanje moje ličnosti i karijere i još mnogo vulgarnih i neobjšnjivih ispada, duboko me rastužuje. Rastužuje me jer sam jedina osoba koja joj je u životu pružila ruku i pomogla javno kad je to bilo potrebno – napisala je JK, pa dodala:

Pročitajte: Ceca progovorila o zločinu – Njene reči ostaće urezane svima

Rat Jelene Karleuše i Dare Bubamare

– Postoji li malo svesti? Na sve to, opet sam pokazala da sam sažaljiva i nisam je tužila zbog neovlašćenog objavljivanja mog plaćenog teksta nego sam pokušala da joj objasnim da su i nju prevarili i Laća i Ljilja Jorgovanović tako što su i njoj naplatili i uvalili joj onaj bizar šit od teksta. Gde je hvala? Radojka spominje Laću, ne znajući da mi je slao sve njene glasovne poruke, godinama unazad – napisala je Karleuša, a potom optužila koleginicu da je licemer, jer se druži sa Cecom, dok je sa druge strane „pljuje“:

Pročitajte: Jelena Karleuša se hvata za glavu – Tviteraši objavili šta je sve radila, ovo bi moglo da je dokrajči

Rat Jelene Karleuše i Cece se nastavlja

– U mnogim porukama je vređa, tako da bi ovoj „trokiralo“ i drugo oko kada bi čula. Da objavim? – napisala je JK, a korisnici društvenih mrea jedva čekaju odgovor Dare Bubamare i nastavak drame dve zanosne plavuše.

IZVOR: EKSKLUZIV

SLIKE: IVAN VUČIĆEVIĆ

Još iz kategorije