Rasta nemoćan i očajan: Reper zanemeo zbog ponašanja Ane Nikolić, najteže mu je zbog ćerke

25.06.2023

12:06

By

Rasta i Ana nisu u ljubavi

IVAN VUČIĆEVIĆ

Rasta i Ana nisu u ljubavi, vezuje ih samo ćerkica Tara

Reper Stefan Đurić Rasta i njegova bivša supruga Ana Nikolić izgleda nisu uopšte u dobrim odnosima. Kako se šuška, oni komuniciraju samo službeno, koliko je to neophodno zbog ćerkice Tare, ali tu se svaka priča završava.

Pročitajte: Novi haos – Ana Nikolić u ratu zbog pesme sa DVE KOLEGINICE

Rasta i Ana nisu u ljubavi

Ćerka repera i pevačice nakon razvoda ostala je sa mamom i u početku između bivših supružnika sve je bilo kako treba, čak je pevačica posećivala bivšeg u pritvoru gde je ležao zbog nedozvoljenih supstanci, međutim, sada Rasta i Ana nisu u ljubavi.

Pročitajte: U sekundi joj se slošilo – Ana Nikolić hitno primljena u bolnicu, njen vapaj prolamao se hodnicima

Rasta i Ana nisu u ljubavi

U poslednje vreme Nikolićeva ima sve više ispada u javnosti koji su, ruku na srce, zaista nedopustivi, pa ne čudi što reper izbegava da uopšte komentariše takvo ponašanje, a to opet dokazuje da Rasta i Ana nisu u ljubavi.


Pročitajte: Opet u problemu – Otkriveno od čega boluje Ana Nikolić, već je započela lečenje

Rasta i Ana nisu u ljubavi

Koliko u ovom trenutku Rasta i Ana nisu u ljubavi dokazuje činjenica da reper nije želeo ni reč da kaže na temu bivše kada su ga mediji zamolili da prokomentariše njeno ponašanje na sceni, kao i kako je reagovao kada je njihovu ćerkicu izvela na scenu.

Pročitajte: Ana Nikolić tone ka dnu – Razočarala Acu Lukasa, umalo mu upropastila posao VIDEO

Rasta i Ana nisu u ljubavi

Koje je tvoje trenutno mišljenje o Ani i njenom stanju? – glasilo je pitanje, nakon čega je reper odmah obustavio intervju:

– Živ bio, ćao – rekao je Stefan. Očito da je i sam zabrinut za Anu i njeno stanje, ali svakako je svaki javni komentar s njegove strane suvišan, posebno jer je verovatno zabrinut kako će sve to uticati na njegovu i Aninu ćerkicu Taru.

IZVOR: Ekskluziv

SLIKE: IVAN VUČIĆEVIĆ/PRINTSKRIN/YOUTUBE

Još iz kategorije