Rastali se Jovana i Željko: Pevač sve potvrdio, otkrio i razlog kraha ljubavi

18.01.2023

22:01

Raskid Jovane i Željka Joksimovića

Raskid Jovane i Željka Joskimovića ostavio sve bez teksta

Jovana i Željko Joksimović skoro deceniju su u ljubavi, a svoju bajku iz koje su dobili sina Kostu i bliznakinje, Anu i Srnu započeli su 2008. godine, kada su vodili Pesmu Evrovizije.

Pročitajte: Željko Joksimović skinuo burmuRaskid Jovane i Željka Joksimovića

 

Iako je Jovana tada bila verena za Aleksandra Zeremskog, ubrzo ga je ostavila i otpočela ljubav sa pevačem. Danas oni nisu samo bračni nego i poslovni partneri, pa zajedno upravljaju medijskom agencijom „Tanjug“ kao i televizijama K1, TV DR i Kazbuka.

Otkako su se 2012 venčali na Maldivima, njihov odnos deluje bajkovito, a to su želeli da javno potvrde i dve godine kasnije kada su obnovili bračne zavete u Beogradu i upriličili veliko slavlje. Ipak postoji nešto čega ne vole da se prisećaju, a to je njihov rastanak posle tri godine ljubavi.

Pročitajte: Jovana Joksimović je ovoj lepotici srušila snove

Raskid Jovane i Željka Joksimovića

 

Naime, samo 15 dana pošto je pevač zaprosio voditeljku, dogodio se raskid Jovane i Željka Joksimovića. Upućeni su tada govorili da su razlog nesuglasice u njihovoj vezi koje su nadjačale ljubav. Joksimović tada nije krio raskid:

– Tačno je, nismo više zajedno. Iz poštovanja prema Jovani i divnom vremenu koje smo proveli zajedno ne želim da iznosim razloge zbog kojih smo se rastali. Konkretnog razloga zapravo i nema. Jednostavno počeli smo da se razilazimo. Neke stvari nisu mogle da funkcionišu onako kako smo oboje želeli – izjavio je on tada.

Pomirenje je usledilo veoma brzo i to u Tivtu gde je Željko imao nastup, a Jovana je otišla privatnim letom da ga poseti. Od tada, njih dvoje se nikada nisu ni razišli niti je u javnost isplivala priča o njihovim svađama. Važe za jedan od najskladnijih parova na javnoj sceni, oboje su posvećeni deci koji su kruna njihove ljubavi i vrlo uspešni u poslu, a prije par godina od Ivane Mišković i Gorana Karića kupili su vilu na Senjaku gdje sada žive.

IZVOR: EKSKLUZIV

SLIKE: IVAN VUČIĆEVIĆ

Još iz kategorije