Rada poručila javnosti i šokirala: Ostavite mene i Milana na miru

16.03.2023

21:03

Zdravlje Rade Manojlović

IVAN VUČIĆEVIĆ

Rat Rade Manojlović i tviteraša zapalio Internet

Rada Manojlović vodi žestoki rat sa tviterašima.

Naime, njoj se nije dopao stajling glumice Hanter Šajfer sa žurke povodom dodele Oskara, što je otvoreno i rekla, a tviteraši su joj poručili da je homofob s obzirom na to da je u pitanju glumica kojila je promenila pol. Rada je odlučila da stane na put tviterašima i žestoko im uzvrati.

Pročitajte: Rada Manojlović ljuta na Milana Stankovića

Rat Rade Manojlović i tviteraša

– Komentarišem haljinu, to jest stajling, i licemerje naših modnih kritičara i šta bi govorili isti ti koji nju-njega sada hvale kad bih ja to obukla, a prozivaju me homofobičnom (plus i ne znam ko je na slici). Vi se sami pronazalite, apsolutno vam niko nije kriv. Niti vas je iko pomenuo i prozvao, opustite se, stvarno me zabole ko je ko i ko je šta i šta ima u gaćama i kako se izjašnjava. Ni na tren nisam pomislila na to, niti uopšte znam ko je na slici! Samo sam komentarisala stajling, a vi ste to uspeli da izokrenete i izvitoperite. Sami od sebe pravite žrtve, ali tako što vređate i napadate mene – napisala je Rada, a potom pomenula i bivšeg dečka Milana Stankovića, tvrdeći da su godinama na meti zlobnih komentara.

Pročitajte: Milan Stanković zvanično objavio – Ja sam sada sa Bogom

Rat Rade Manojlović i tviteraša

– Da ne pričam komentare sa kim sam u vezi, a tek da se ne vraćam na zlostavljanje Milana Stankovića zbog različitosti, koji je i tada i sada bio ispred svog vremena. Pokazaću vam koliko ste trule mušmule. Samo nemojte vi meni o „toleranciji“ i diskriminaciji. Nemojte. Veoma smo mi osetili tu vašu toleranciju kroz prethodnih 15 godina… Posvećeno određenoj grupi ljudi, molim da se ne pronalaze normalni i kulturni; ne odnosi se na vas – napisala je pevačica.

 

IZVOR: EKSKLUZIV

SLIKE: IVAN VUČIĆEVIĆ

Još iz kategorije