Rada i Keba tri godine nisu razgovarali niti imali kontakt, OVAKO SU IH POSVAĐALI

09.11.2023

13:11

By

Rada i Keba tri godine nisu razgovarali

foto: Ivan Vučićević

Rada Manojlović i Dragan Kojić Keba

Rada i Keba tri godine nisu razgovarali niti imali kontakt

Naime, iako nije pala nijedna ružna reč među kolegama Rada i Keba tri godine nisu razgovarali, a odnose su ispeglali nakon Kebinog gostovanja kod Ognjena Amidžića.

Naime tada je Keba na pitanje šta je sa duetom koji je snimio sa Radom Manojlović i zašto još uvek nije izašao izjavio sledeće:

– Pa nije. Ne znam da li će, postoji snimak! Pa tada kod Rade i njenog tima, nešto je… Predugo se čekalo i tako da je dobilo neku drugu dimenziju. Pitajte njen tim – iskren je tada bio Dragan Kojić Keba.

Naime Keba i Rada su pre tri godine snimili duet, a onda se nešto desilo. Kada je duet trebalo da se pojavi bivši Radini saradnici su to zaustavili. Naime kako SCANDAL! ekskluzivno saznaje izgleda da su od Kebe tražili pare, Rada o tome nije imala pojma:

Rada i Keba tri godine nisu razgovarali

Rada Manojlovićfoto: Ivan Vučićević

– Keba je pozvao Radu Manojlović da snime duet i ona je prihvatila, njih dvoje su snimili pesmu i ostalo je da se snimi spot. Međutim Rada je tada izgubila kontakt sa Kebom u smislu da se nisu čili a sve su preuzeli njeni tadašnji saradnici. Međutim oni su od Kebe počeli da traže pare. Kako je Keba pomislio da je u pitanju neka Radina ideja on je u prvom trenutku mislio da se šale. Međutim kada su mu rekli da novac želi Rada i da ne želi da džabe snima duet sa njim Keba se samo povukao. Pesma je ostala u studiju – priča izvor i nastavlja:


– Međutim to nije bila istina, Rada je pitala svoje saradnike u tom trenutku šta je sa duetom, oni su je lagali da Keba traži novac. Suštinski njeni saradnici u to vreme su hteli da uzmu pare i od Rade i od Kebe da bi se duet pojavio. Kako ni jedno ni drugo u tom trenutku nisu pristali na to tada se sve i završilo.

Rada i Keba tri godine nisu razgovarali

Dragan Kojić Kebafoto: Ivan Vučićević

– Trebalo je da prođe tri godine da Rada prekine saradnju sa svojim bivšim saradnicima da bi se otkrila istina. Kako SCANDAL! ekskluzivno saznaje nakon Kebinog gostovanja kod Ognjena Amidžića Rada i Keba su se čuli i razmenili informacije, kada su shvatili da do završetka spota nije došlo zbog drugih ljudi njih dvoje su se samo nasmejali. Nije čudno da na estradi ima raznoraznih smicalica i svega ostalog. Ali da neko ide ovoliko daleko oboje su bili šokirani. Kako SCANDAL! ekskluzivno saznaje njih dvoje su se dogovorili da nastave saradnju i da urade novi duet.

Dragan Kojić Keba je želeo duet sa Sanjom Vučić

Kako je za SCANDAL! svojevremeno priznala, Sanja Vučić odbila je Kebu za duet. Naime, nju je Kojić pozvao da urade zajedno pesmu, ali ona je to odbila pod izgovorom da misli da joj u tom trenutku to nije potrebno. Keba ni za živu glavu nije hteo da prizna da je ikada zvao Sanju, dok je Sanja poznata kao osoba koja nikada ne laže.

Još zanimljivh vesta iz sveta estrade pročitajte u novom broju Scandala! koji je u prodaji.

IZVOR: Scandal

SLIKE: Ivan Vučićević

Još iz kategorije