Prvo je Marija Kulić pretila robijom Tari Simov, a sada poziraju zajedno! FOTO

23.10.2023

20:10

By

Marija Kulić pretila robijom

PRINTSCREEN YOUTUBE

Bivše rijaliti učesnice Tara Simov i Marija Kulić imale su žestoke obračune, čak je Marija Kulić pretila robijom Tari Simov, a sada su zagrljene

Majka Miljane Kulić Marija, žestoko se sukobljavala sa Tarom Simov dok su obe bile učesnice rijalitija a sada su sve iznenadile objavom na društvenoj mreži Instagram jer je više neo očigledno da su zakopale ratne sekire.

Marija Kulić pretila obijom

Marija i Tara su sada pozirale zajedno obe sređene, a zatim je Tara tu fotografiju podelila i na društvenim mrežama. Inače, Tara je ovom prilikom pokazala i da je promenila lični opis te sada pokazala novi izgled.

 

Ovako je Marija Kulić pretila robijom Tari Simov

– Ne smem da se nerviram i stresiram, a još ne mogu da dođem sebi. Na robiju ću ja oterati Taru, htela je da mi ubije ćerku, davila je, bolesnica. Ta ludača nije normalna, meša lekove sa alkoholom, pa mi napada Miljanu. Izvinite, ne mogu više da pričam – pričala je Marija Kilić ranije.

Podsetimo, Tara Simov je nedavno uradila i remont svog lica te je takođe sa pratiocima na instagramu podelila šta je sve uradila i kako je to izgledalo.


Fanovi su i tada bili začuđeni zbog svega što je radila, a sada su verujemo u još većem šoku jer nisu očekivali ovakjo prisan susrte bivših ljutih protivnica.

Podsetimo, Tara je nedavno pričala o tome zašto je došlo do raskida, ali i pomirenja sa partnerom Danilom.

– Danilo i ja smo se rastali na neki period. Došlo je do razmirica nakon mog porođaja. Sve je to hvala Bogu brzo prošlo. Oboje smo mladi. Koliko sam ja zrelija u tom nekom aspektu, Danilo je opet muško, oni kasnije sazrevaju. Od prvog dana mi se trudnoća vodila kao rizična. Ja sam otišla na more na svoju ruku, nisam mnogo razmišljala dok se nisam porodila i videla bebu. Prvih mesec dana bila je teška ta adaptacija, ne psihički koliko te to sve iscrpi. Na sve to ja sam mnogo oslabila tokom porođaja oko 15,16, 17 kilograma, iako sam se u trudnoći ugojila svega 3 kilograma. Onda smo se Danilo i ja posvađali. Možda je tako bilo i najbolje. Od momenta kada smo se oboje spojili kao da smo se opet zaljubili jedno u drugo. Mi smo zapostavili nas dvoje, sve se bilo svelo na trudna sam, teško mi je, loše mi je, pomozi mi, bio je veliki pritisak na oboje. Ugušili smo jedno drugo, tako da je taj naš rastanak od mesec dana bio kao dar od Boga, jer sada odlično funkcionišemo – istakla je bivša zadrugarka nedavno.

IZVOR: Blic

Još iz kategorije