Mustafa joj zadaje glavobolje, a malo ko zna Emininog prvog muža: Maloletna se udala za Aladina ošišana do glave

23.01.2023

20:01

lice emine jahović

Prvi muž Emine Jahović nije bio Mustafa

Pevačica Emina Jahović, imala je turbulentatan ljubavni život. O njenom razvodu sa Mustafom se do skoro pričalo, ali, on nije bio njen prvi suprug. Emina je još ranije izgovorila sudbonosno Da, i to dok je još bila maloletna. O njenom ljubavnom životu koji je bio pre turskog pevača malo se zna. Naime, njen prvi muž bio je njen sugrađanin iz Novog Pazara, Aladin Đ. Pevačica je zbog ove ljubavi čak bežala od kuće, međutim, takav brak nije bio dugog veka.

Njih dvoje su proveli zajedno čitavih šest meseci. Međutim, Emina se ne stidi toga, čak je i javno pričala jednom prilikom o romansi koju je doživela u mladalačkom dobu. Shvatili su da je to bila greška, i vrlo brzo su se razišli. Na dan udaje, pevačica je bila skroz ošišana, izgledala je totalno neprepoznatljivo.

Pročitajte: Emina Jahović proslavila 41. rođendan – O ovom pevačicinom poklonu svi pričaju

prvi muž emine jahović

-Nisam čak ni bila punoletna. Lepo je to bilo, imala sam lepu venčanicu i prekratku kosu, centimetar i po. Lepe su te neke stvari ozbiljne, koje vam se dese kada ste mladi. Posle toga kada zakasnite, to je malo ozbiljna situacija, izjavila je Emina svojevremeno.

Prvi muž Emine Jahović se nikada nije pojavljivao u javnosti, niti govorio o njihovom braku, međutim, njegov otac je imao izjavu jednom prilikom:

Pročitajte: Ona odgaja decu i pati, a on uživa – Emina Jahović brutalno iskreno o bivšem suprugu

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

Emininu porodicu poznajem dugo, sa njenom majkom Senijom išao sam u osnovnu školu u isti razred. Brak između nje i mog sina nije bio dogovoren. Jako su se voleli. U prvom trenutku nisam bio za taj brak jer su oboje bili mladi. Ona je išla u školu kada se udala za mog sina. Bila je to velika svadba u Novom Pazaru, snimalo se kamerama, skoro ceo grad je bio na veselju.

IZVOR: Ekskluziv

SLIKE: Ivan Vučićević, Instagram

Još iz kategorije