Trebalo je da se uda za njega, a onda se pojavio Boba: Ovaj poznati političar je Brenina neprežaljena ljubav

23.01.2023

22:01

Breninu bol svi su primetili

Prva ljubav Lepe Brene skrivana je od očiju javnosti

Pevačica Lepa Brena nije mnogo pričala u javnosti o svom životu pre Bobe. Njih dvoje imaju skladan brak, a krenuli da se zabavljaju kada su oboje bili veoma mladi. Ona je pre sadašnjeg muža ili vezu sa di džejem iz Zrenjanina, Mirkom Krlićem. Navodno, njih dvoje su ostali u odličnim odnosima i posle raskida.

Balkanska diva je tadašnjem momku slala razglednice i pisma godinama unazad, sve dok se nije udala za Bobu. Njihova romansa se okončala bez loših dešavanja, a oglasila se i prva ljubav Lepe Brene povodom ove priče:

Pročitajte: Brena besna – Pevačica i Boba doneli odluku koja nije nimalo laka, Srbija u šoku

Prva ljubav Lepe Brene

Još u toku prvih kontakata s Brenom, zapazio sam njenu veliku želju za stvaranje porodice. Žarko je želela da živi u porodičnom krugu, s decom, koju je oduvek obožavala. Nikada neću zaboraviti kako je umela da bude tužna kada je ostajala sama u hotelskoj sobi. Kad sam odlazio da je posetim, često sam je zaticao uplakanu. Teško je podnosila usamljenost, jer majka i otac su joj bili u Brčkom, a ona ovde sama, pričao je Mirko, pa dodao:

– Događalo se da je i po čitav sat plakala bez prestanka. I kada bih video da ne može da se smiri, govorio sam joj: „Breno, spremi se, putujemo za Brčko!“ Na brzinu bi se spremila, seli bismo u moj crveni Fiat kupe, i za nešto više od sata brze vožnje bili bismo kod njenih u Bosni – ispričao je Krlić svojevremeno.

Pročitajte: Zavija sarme i ide na pijacu – Lepa Brena o životu van scene

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

– Tek kada bi se našla u roditeljskom domu, Brenino bi se lice ozarilo. Tu bi jedno kraće vreme bila sa svojima, a posle bismo se opet vratili u Zrenjanin, gde je morala da peva, jer gosti su dolazili u Vojvodinu najviše zbog nje. Ja joj od srca čestitam, i ne žalim, a ono vreme koje smo proveli zajedno, to je bila naša mladost.

IZVOR: Ekskluziv

SLIKE: Ivan Vučićević, Youtube printscreen

Još iz kategorije