Mnogima je oduzimala dah, a onda je sve krenulo nizbrdo: Ana Nikolić u pijanom stanju pravila probleme

14.03.2023

11:03

Ćerka Ane Nikolić

IVAN VUČIĆEVIĆ

Prošlost Ane Nikolić bila je burna

Ana Nikolić je postala zvezda 2003. godine kada je osvojila nagradu za najbolji debitantski nastup na Beoviziji. Uz talenat, lepotu i pravu pesmu, Ana je uspela da se probije kroz muzičku scenu. Njen album „Januar“ je bio pun hitova koji su se izdvojili među publikom. Zahvaljujući njenom nastupu, osvojila je simpatije mnogih. Takođe je osvojila Oskara popularnosti za pop pevačicu godine, hit godine i album godine. Četvrto mesto na Beoviziji sa pesmom „Romale, romali“ je bila njena uspešna potvrda da se nastavlja njen uspeh.

Pročitajte: Sve palo na Rastu – Ana Nikolić mora hitno na lečenje

Prošlost Ane Nikolić

Ana je želela da bude predstavnik sa svojom pesmom na „Evroviziji“ u Atini, ali nije uspela da pobedi. To je bila velika tuga za nju, jer je bila spremna da peva na grčkom. Posle tog neuspelog takmičenja, morala je da se podvrgne lečenju. Ipak, njen sledeći album, „Devojka od čokolade“, doneo joj je veliku slavu. Međutim, kada se ponovo takmičila na „Beoviziji“, došlo je do greške prilikom brojanja glasova u polufinalu, pa je Ana prekršila pravila i nije učestvovala u finalu, mada je bila kvalifikovana.

Pročitajte: Dovešće je u red – Ova pevačica pomaže Ani Nikolić da se vrati na pravi put

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Nikolić (@ananikolicofficial)

Ana je postala poznata i stekla brojne obožavaoce nakon što je krenula sa svojom muzičkom karijerom. Njen talenat i veze u muzičkom svetu su joj pomogli da postane jedna od najtraženijih pevačica. Takođe, život ove pevačice je bio omiljena tema i u medijima, s obzirom na ljubavne veze koje je imala. U 2010. godini ona se verila sa crnogorskim investitorom i arhitektom Draganom Tomovićem, ali su se rastali dve godine kasnije. Kada je 2016. godine započela snimanje svog novog albuma, Ana se u tajnosti udala za Stefana Đurića Rastu.

Pročitajte: Ana Nikolić uznemirila javnost – Rasta me je maltretirao

Prošlost Ane Nikolić

Dve godine kasnije dobili su ćerku Taru, ali nakon samo nekoliko meseci su odlučili da se razvedu. Pre nekoliko godina, Ana je napravila ozbiljnu štetu na Rastinom mercedesu od 100.000 evra, pišući po njemu svoje ime i time uništivši ga. Iako se to desilo, oni se još uvek viđaju na Tarinim rođendanima, gde Ana tvrdi da je Rasta odličan otac. Njih dvoje su se odlučili da sarađuju i već su u procesu stvaranja novih kreativnih ideja.

IZVOR: Ekskluziv

SLIKE: Instagram, Ivan Vučićević

Još iz kategorije