Profesionalac: Žarko Laušević snimao seriju iz bolničke postelje, lekari u šoku, evo kako su sve izveli

05.09.2023

12:09

By

Žarko Laušević

ATA IMAGES

Žarko Laušević dokazao da živi za glumu

Legendarni glumac Žarko Laušević nedavno je završio snimanje filma „Ruski konzul“, a nakon toga završio u KBC „Bežanijska kosa“ dok je u toku snimanje serije „Kalkanski krugovi“.

Produkcija nije znala kako da završi sezonu bez Lauševića, te su se dosetili da glumac svoje kadrove snimi iz bolničkog kreveta, na šta je Žarko pristao.

Žarko Lauševića

Lekari su se tome protivili, jer smatraju da ne bi trebalo da se napreže u svom stanju.

Žarko Laušević momentalno pristao na ponudu iz produkcije serije

– Doneli su mu telefon u bolnicu i pozvao je kolegu koji je bio na setu. U toj sceni se Lauš ne vidi, već se samo čuje njegov glas. To je maksimalno koliko smo mogli da uradimo jer nismo želeli da ga previše zamaramo. Odradio je to junački. Kada su završili razgovor, njegov kolega sa kojim je obavio razgovor je podigao telefon, a cela ekipa je Žarka pozdravila gromoglasnim aplauzom. Pala je i po koja suza jer su svi to doživeli veoma emotivno – rekao je izvor „Informera„.


Žarko Lauševića

Podsetimo, glumac je pre nekoliko dana hitno prebačen u bolnicu dok je snimao popularnu seriju u Aranđelovcu, a iako mu se stanje poboljšalo, lekari su ipak odlučili da ga zadrže kako bi pratili situaciju.

IZVOR: EKSKLUZIV

SLIKE: ATA

Još iz kategorije