Ni godinu dana od rođenja sina nisu izdržali: Andrija Milošević i Aleksandra Tomić jednoglasno rekli KRAJ

20.01.2023

19:01

Porodica Andrije Miloševića

IVAN VUČIĆEVIĆ

Problem Andrije i Aleksandre zbog zatvaranja Teatra na brdu

Andrija Milošević i Aleksandra Tomić su u skladnoj zajednici, imaju i dete, a zajedno su i u dobru i u zlu, te je nedavno glumac doživeo poslovnu dramu kada su odlučili da zatvore njihov „Teatar na brdu“.

Pročitajte: Koliko ljubavi i topline na jednom mestu – Zavirite u stan Andrije Miloševića

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели andrijamilosevic_official (@andrijamilosevic_official)

Glumci obratili su se publici putem „Instagrama“ gde su objasnili da postoje nepremostivi problemi zbog kojih je moguće da Andrijin i Aleksandrin Teatar na brdu neće nastaviti sa radom.

Naime, prostor nekadašnjeg bioskopa Šumadija emotivni partneri zakupili su od opštine Čukarica 2018. godine, opremili ga i prilagodili, nažalost ugovor o zakupu im je istekao i ne zna se hoće li uspeti da ga produže. Da je teatar na Brdu zatvoren Andrija Milošević i Aleksandra Tomić potvrdili su javnim saopštenjem. Na zasebnim profilima na pomenutoj društvenoj mreži glumački par otkrio je pojedinosti koje su njihove pratioce ostavile bez komentara.

Predsednik opštine i drugi zaduženi za pomenuto pitanje nisu hteli da obnove ugovor sa glumačkim parom, koji je sve svoje materijalne, fizičke i metalne resurse uložio u novo pozorište, preko potrebno građanima. Tužni što se na ovakav način rastaju od publike Reljini roditelji uputili su objašnjenje.

Pročitajte: Andrija Milošević nikad emotivniji – Evo koje dirljive reči je uputio sinu

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели andrijamilosevic_official (@andrijamilosevic_official)

U redovima ispisanim punim tuge što je njihov san makar na tren srušen, Andrija i Aleksandra objasnili su da nije došlo do produžetka ugovora, ali i nabrojali sve neverovatne uspehe i cifre koje su dostigli za samo četiri godine postojanja. Teatar na Brdu zatvoren je, ali verujemo popularni ljubavni par zajedno sa kolegama pronaći načina da njihovo malo pozorište opstane pa makar na drugom mestu.

IZVOR: EKSKLUZIV

SLIKE: IVAN VUČIĆEVIĆ/PRINTSCREEN INSTAGRAM

Još iz kategorije