Ništa od druženja: Tamara Đurić ponovo potkačila Staniju, novi medijski rat starleta

31.01.2023

16:01

By

Rat Tamare Đurić i Nadice Ademov

IVAN VUČIĆEVIĆ

Prijateljstvo Stanije i Tamare nije potrajalo

Tek što se pomirila sa Stanijom, Tamara Đurić nije izdržala, pa je ponovo javno potkačila Dobrojevićevu:

Pročitajte: Elegancija i luksuz – Gde živi Stanija Dobrojević VIDEO

Prijalteljstvo Stanije i Tamare

– Ne družim se ni sa jednom starletom, ne znam više ni ko su starlete u Srbiji, u moje vreme ih je bilo dve ili tri. Sad je svaka žena sumnjivog morala starleta. Mogu da izdvojim jednu s kojom sam bila u klinču, ne mogu da kažem da se slažem s njom ili da cenim i poštujem njen rad, ali ona mi je nekako najsimpatičnija, eto to je Stanija. Nismo ni u kakvom odosu, pratimo se na Instagramu, ona ume da pretera, ali ok. Sviđa mi se što je samostalna, bori se, trenira, izgleda fino, ume da govori u svoju korist. Ne sviđa mi se kada hoće da poželi fudbalerima pobedu i onda izbaci fotografiju i nekako otvori zadnjicu. To mi izgleda kao fazon da kaže Uđi slobodno! Ali to su neke stvari koje su sekundarne. Nju niko ne finansira, nikad nisam čula da se bavi prostitucijom, sama se bori za sebe, tako da zbog toga mogu da je izdvojim iz mase – rekla je Tamara i objasnila da više ne čita knjige:

– Ne čitam, iskrena da budem, zaista ne čitam – rekla je Tamara i dodala:


Pročitajte: Kija dobila vrednu nagradu – Sve joj se promenilo preko noći, odlazi iz Srbije

Prijateljstvo Stanie i Tamare

– Kad je Čeda Čvorak napisao knjigu, ja sam prestala da čitam. Kija Kockar napisala knjigu i Čeda, mislim stvarno, više ni knjige nisu ono što su nekad bile, čitala sam u školi, kao i dok sam bila u bolnici – izjavila je Tamara Đurić.

Podsetimo, Kija i Tamara zaratile su kada je Kija branila pevačicu Editu od Tamare, pa je tim povodom Tamara najavila da će Kiji da iseče jezik:

– Je l’ ovu konobaricu opalio neki krimos pa se k***i… Mala, nemoj da te radi na mafiju, nastavi da ričeš po provinscijalskim kafanama i dobro ti je to. Pustila si jezik, nemoj da ti ga skratim pa da bude skraćen kao i ti – napisala je Tamara, a Kija joj je kratko odgovorila: Tuži mamu što si ružna!

IZVOR: SCANDAL

SLIKE: IVAN VUČIĆEVIĆ

Još iz kategorije