Slatka moja: Maja Marinković i Ana Ćurčić postale drugarice, udružene protiv Anđele i Zvezdana

11.05.2023

12:05

By

Prijateljstvo Maje Marinković i Ane Ćurčić

PRINTSCREEN YOUTUBE

Prijateljstvo Maje Marinković i Ane Ćurčić sve više cveta

Maja Marinković vratila se u rijaliti Zadruga nakon sahrane svog deke, a odmah je imala brutalnu svađu sa rivalkom Anđelom Đuričić, koja je ponovo u vezi sa Zvezdanom Slavnićem sa kojim je Maja prethodno bila.

Njih dve su zaratile oko Slavnića, a u jednom momentu Maja ju je optužila da joj je udarila na porodicu.

– Samo ti kažem, ponašaj se onako kako si obučena rekla je Anđela.

Pročitajte: Maja Marinković imala najgori nervni slom u Zadruzi IKADA


I dok sa Anđelom ratuje, sa Zvezdanovom nevenčanom suprugom Anom Ćurćić je u sjajnim odnosima, koja ju je čak i tešila kada je Marinkovićevoj preminuo deka. Sada su odlučile da se udruže, a tema njihovog razgovora bio je upravo Slavnić.


– Znaš o čemu se radi?! Nisam kliknula – rekla je Maja.

– I ti si očekivala više?! Ma ajde, čitam te kao knjigu, samo sam ćutala – rekla je Ana.

Pročitajte: Otkriveno s kim je Maja Marinković imala odnose, narod se zgražava


– Sad sam bila tamo, slušaj ovo…Otišla sa Brendonom, kuc kuc. Ja mu kažem: „Je l’ možeš minut?“, ona kaže: „Idem ja“, kaže on: „Ne ideš, sedi tu“. Ja mu kažem: „Slušaj, samo da ti kažem da ja neke stvari nisam rekla, ali isto tako ne komentarišem te stvari. Ružno je da mi kažeš i upadaš danas u hotel i kažeš mi da sedim s nekim ko mi je rekao da sam ku**a, kada si ti istoj devojci rekao da je ku**a, a evo je u krevetu. Tu si kontradiktoran. Ja sam uradila ono što sam ja htela, završavam priču, svako svoju stranu“, kaže on meni: „Ne, ja sam odradio, ušao sam ti u krevet“, rekoh: „Da, ali kada sam ja to htela. Ti si rekao da nećeš da budeš sa Majom Marinković, ona je rekla da ne bi nikada bila s dečkom koji je bio s Majom Marinković, i prvo i drugo ispunjeno“. Kaže on meni da moja dela ovde pet godina govore o meni, ja sam mu odmah odgovorila: „Da, ali onda tvoja životna dela govore o tebi“ – rekla je Maja i ostavila Anu u šoku:

– Kad pogledaš, tako je. Kako ja vidim, jeste, ja sam ti rekla ono šta. Ali dobro, bilo je bilo je, šta je tu je – rekla je Ana.

IZVOR: EKSKLUZIV

SLIKE: SCREENSHOT YOUTUBE

Još iz kategorije