Trudnica ulazi u Zadrugu: Iznenađenje u rijalitiju, nju niko nije očekivao!

23.12.2022

11:12

Voditelj Zadruge

PRINTSCREEN YOUTUBE

Poznati zadrugar ima da se uhvati za glavu nju vidi na vratima

Zadrugar Filip Car se pre tri nedelje vratio na imanje u Šimanovcima, a navodno ga napolju čeka trudna devojka.

Pročitajte: Zadrugari u šoku – Saopštene im informacije o porodicama!

Poznati zadrugar

Poznati zadrugar u problemu zbog bivših afera

Car je, kako prenose mediji, dva meseca bio u vezi sa izvesnom Tijanom, a malo nakon njegovog ulaska saznala je navodno da je u drugom stanju.

– Tijana je bila u kombinaciji sa Filipom, vidali su se dva meseca i on je bio kod nje na dan ulaska u rijaliti. Međutim, mnogo se razočarala kada je bio sa Milicom, pa sa Aleksandrom, još kada je čula da postoji i neka bivša zadrugarka sa kojom se Filip dogovorio da bude u vezi kada ona uđe, baš je doživela šok. Primetila je da joj kasni ciklus, ali je smatrala da je to zbog stresa. Međutim, pre nekoliko dana uradila je test koji je pokazao da je trudna – priča izvor blizak Carevoj devojci i dodaje:


Pročitajte: Besna, trese se i pije lekove – Bivša zadrugarka u sve gorem stanju

Poznati zadrugar

– Tijana nakon svega ne želi da bude sa Filipom. Rekla mi je da će ovih dana da ode kod ginekologa kako bi potvrdila da je trudna, jer test ume da omane. Ako je zaista trudna, rekla je da će ući u Zadrugu da Caru lično saopšti to i da se sa njim dogovori kako će dalje. Znam da će on da bude u šoku kada je ugleda, još ako je stvarno trudna to će ga iz baciti iz koloseka – dodao je izvor.

Filip je pričao u „Zadruzi“ da je pre rijalitija imao devojku koja je bila vredna poštovanja i truda. Međutim, kako je istakao ona je svesna da je on drugi čovek u rijalitiju, te da ne očekuje da joj bude veran.

IZVOR: SCANDAL

SLIKE: IVAN VUČIĆEVIĆ

Još iz kategorije