Milan Stanković se vratio na scenu: Poslušajte pesmu, svi kažu da će biti veliki hit

20.08.2023

15:08

By

Pevač Milan Stanković

IVAN VUČIĆEVIĆ

Ivan Vučićević

Povratak Milana Stankovića kao kompozitora

Jelena Karleuša objavila je novi album „Omega“, koja je nastavak „Alphe“ koju je objavila prethodne nedelje, a na njemu je fanove dočekalo veliko iznenađenje.

Povratak Milana Stankovića

Pored pesama koje je publika navikla da čuje od Jelena, a kojih nije bilo toliko na „Alphi“, duetom sa Devitom, svi su se oduševili kada su videli da je jedan od autora pesama Milan Stankovića, koji se povukao iz javnosti.

Pored osam novih na kojima je uglavnom i sama radila, odnosno pisala tekstove i komponovala, našla se divna balada „Ludilo“.


Upravo ta pesma je povratak Milana na estradu, pošto je potisan kao autor muzike za baladu koja je već osvojila srca publike, ako je sudeći po komentarima.

Povratak Milana Stankovića

„Divni Milan Stankovic je radio pesmu. Volim sto ga jos ima, tamo gde emocija živi“, jedan je od komentara.

Podsetimo, nedavno su isplivale nove fotografije Milana Stankovića iz jednog manastira pokraj Budve. Pevač je svetoj službi prisustvovao obučen u potpuno običnu odeću – donji deo sive trenerke, crnu majicu i crne patike.

Povratak Milana Stankovića

Iako se spekulisalo da će krajme avgusta za jedan veliki hrišćanski praznik zamonašiti, oglasili su se iz manastira „Podmaine“, gde je navodno trebalo da uđe u iskušenički život i naglasili da se to neće dogoditi.

IZVOR: EKSKLUZIV

SLIKE: IVAN VUČIĆEVIĆ

Još iz kategorije