Ovo za Darija nikad ne bi učinila: Anđelka Prpić javno pokazala koliko voli novog dečka FOTO

09.02.2023

13:02

Potez Anđelke Prpić

Foto: Instagram

Potez Anđelke Prpić njenog izabranika je ostavio bez teksta

Anđelka Prpić više ne krije ni trudnički stomak ni novog izabranika, oca njenog drugog deteta, Marka Žugića. Mesecima unazad lepa glumica i njena trudnoća pune novinske stupce a razlog je taj što je njen sadašnji partner blizak prijatelj njenog bivšeg muža Darija Prpića.

Pročitajte: Skandal oko trudnoće prouzrokovao je ogroman stres – Anđelka Prpić u teškom stanju

Potez Anđelke Prpić

Foto: Ivan VučićevićIVAN VUČIĆEVIĆ

Da ljubav ne bira mesto ni vreme, Anđelka je pravi primer, a posle strašnih naslova koji su kružili o njoj Požarevljanka je rešila da se ne obazire već da uživa u blagoslovenom stanju. Sinoć je tako sa dečkom posetila jedan prestonički događaj – stand up komediju kolege Nikole Đurička.

Pročitajte: Svi gledali u Anđelku Prpić – Pokazala javno novog dečka, ali i TRUDNIČKI STOMAK

Potez Anđelke Prpić

Foto: Ata images

Nedavno su premijerno bili zajedno u javnosti kako bi podržali prijateljicu Mariju Kilbardu u lansiranju nove linije nakita, i tada su sve oči bile uprte u golupčiće. U svakom slučaju, Đuričkova predstava bila je savršena prilika da se Anđelka i Marko još jednom pojave u javnosti, a s njima i trudnički stomak.

Međutim ono što je sada ukralo pažnju svih prisutnih jeste potez Anđelke Prpić koji je glumica napravila. Naime, ona je na kaputu nosila broš u obliku slova M, što su mnogi protumačili kao izjavu ljubavi partneru.

Pročitajte: Dario Prpić priznao – Nije mu svejedno zbog Anđelke i bivšeg druga FOTO

Potez Anđelke Prpić

Foto: Ata images

Da li možda Anđa ovim hoće i da nam kaže da će njeno drugo dete nositi ime na slovo M, ostaje nam još nekoliko meseci da saznamo.

IZVOR: Ekskluziv

SLIKE: Instagram

Još iz kategorije