„POSLE NJE SMO SAŠA I JA UŠLI U VEZU“ Isplivala još jedna tajna sa estrade, pevačica otkrila i šta nikada ne bi uradila

14.11.2023

17:11

By

Aleksandra Prijović odustala od karijere

foto: Ivan Vučićević

Pevačica otkrila sa kim je bila u vezi pa je tako isplivala još jedna tajna sa estrade

Neda Ukraden svojevremeno je u svojoj knjizi objavila da je bila sa Sašom Popovićem u vezi, a on je tada važio i za velikog zavodnika. I pevačica Zlata Petrović je uradila isto, te je tako otkrivena još jedna tajna sa estrade.

Pevačica Zlata Petrović kaže da je njen privatan život uvek bio transparentan te da ne bi imala šta više da otkrije, ali i da ne bi volela da bude snimljen film o njoj.

Tajna sa etsrade

Neda Ukradenfoto: Ivan Vučićević

– Svaka čast, poštujem Nedu i sve što je postigla. Izgleda kao da ima 30 godina i to je za divljenje. Volim radne ljude, ali ja nikada ne bih napisala knjigu. Živa reč je najbolja. U knjizi može da se ulepšava – kaže pevačica i dodaje:

Mislim da sam na sve te teme ja već pričala, nekom sam simpatična, nekom luda i meni je to ok. Knjiga nije za mene. Ništa ne bih rekla što već nisam. Iskrena sam, ne krijem, i najbolje i najgore sam ispričala. Neko nije imao hrabrosti do sada da kaže neke stvari, pa je to uradio u knjizi. Možda je i vreme učinilo svoje, pa je neko hteo da se olakša, podeli to sa ljudima, a ja ceo život pričam kako jeste.

Tajna sa estrade

Zlata Petrovićfoto: Ivan Vučićević


– Definitivno nema. I kada me nisu pitali, ja sam pričala. Smatram da ako već dođem u emisiju, nema razloga da ulepšavam svoj život, nego pričam otvoreno. Zato me ljudi različito doživljavaju. Ja ne volim da mi posle intervjua kažu da je bilo fino ili ok. Hoću da to privuče pažnju, da ima težinu. Najgore je da mi onaj kojeg gledam ne drži pažnju, da mi je onako, bezveze ili ništa. Ako kažem da je fino, znači da nije ništa. Nebitno o čemu se radi – kaže Zlata koja se osvrnula i na kolege:

PROČITAJTE: Đoganijevi se opet izmirili, opšta frka je ispala oko Silvije, a evo šta ona kaže na to što se Đoletu ne sviđa to što ona radi

– Mnogi pevači imaju sjajne glasovne mogućnosti, ali ne intrigiraju, ne drže pažnju. Ja mnoge pevače volim da slušam dok pevaju, ali ne i da slušam kad pričaju. Bude rupa. Ništa. Ja nemam problem da kažem da sam Romkinja, da ispričam sve što imam.

Tajna sa estrade koju je pevačica otkrila u knjizi je da da je Neda bila sa Sašom, a Zlata kaže da je bila i ona

Zlata je prokomentarisala i Nedine navode o Lepoj Breni da je bila ljubomorna na nju

– Ja volim da pričam o sebi, ali ne o drugima. Ta priča o njoj je bila pre mene, posle toga smo Saša i ja ušli u vezu. Ne bih detaljisala oko toga, ali znam. Kad se njihova priča završila, ja sam bila sa Sašom, a kad uđeš u vezu, svako priča o svojoj bivšoj ljubavi. U toku sam sa svim što se desilo. Ja bih imala sve naslovne strane kad bi pričala o drugima, ali bih mrzela sebe. Ja sam čovek koji nosi najveće tajne ovog sveta i ponosna sam na sebe što nikada ništa nisam otkrila. Ne bih čak i da meni nešto loše urade. To su iskušenja od Boga i ne padam na njih, poručila je iskreno.

Još iz kategorije