Postala je mama jedne devojčice: Porodila se poznata reperka FOTO

13.03.2023

14:03

Porođaj Sajsi MC

Porođaj Sajsi MC svi su željno iščekivali

Ivana Rašić, poznatija kao Sajsi MC, i njen suprug postali su roditelji u nedelju, kada se ona porodila i donela na svet prelepu devojčicu. Iako je trudnoća bila delimično sakrivena, Sajsi je uspela da zadrži tajne iz svog privatnog života sve dok se nije odlučila da otkrije da je trudna.

Pročitajte: Niko ne zna kako mi je – Ana Bebić iskreno o trudnoći i teškim momentima kroz koje je prolazila

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SAJSI MC (@sajsimcofficial)

Tokom trudnoće, ona je nosila širu odeću i nastupala, kako bi se stomak ne bi primetio. Sajsi je izrazila svoju sreću što je postala mama i istakla da je zadovoljna što je uspela da zadrži tajne iz svog privatnog života sve dok se nije odlučila da otkrije lepe vesti sa širom javnošću.

Pročitajte: Još jedna beba na estradi – Porodila se Ana Korać

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SAJSI MC (@sajsimcofficial)

Od juče, kada je donela na svet devojčicu, Sajsi se nije oglašavala, pa je ime njene ćerke još uvek nepoznato. To potvrđuje njenu tajanstvenost kada je u pitanju i svadba sa suprugom Markom Trmčićem Krsmom, članom sastava JNA. Reperka se nije oglašavala sve dok nije objavila sliku na Instagramu i obelodanila da se udala. Ponosna majka se nije oglašavala povodom rođenja deteta, mada ne sumnjamo da će uživati u novoj ulozi koju je željno iščekivala 9 meseci.

IZVOR: Ekskluziv

SLIKE: Instagram

Još iz kategorije