Bogdana i Veljko danas su najponosniji: Željko Ražnatović vrišti od sreće kada je ugledao mlađeg brata

12.04.2023

20:04

By

Veljko i Bogdana na letovanju

Ata images

Porođaj Bogdane Ražnatović samo što nije

Bogdana i Veljko Ražnatović srećne vesti dugo su čuvali ljubomorno samo za najbliže članove porodice. Početkom godine su objavili lepe vesti da se njihova porodica uskoro proširuje za broj, a sada je već pitanje dana kada će maleni Krstan doći na svet. Kako se šuška po beogradskim kuloarima, to će biti drugog dana Uskrsa, na dan kada se rodio i Željko Ražnatović Arkan.

Pročitajte: Ražnatovići u panici – Problemi trudnu Bogdanu prikovali za krevet, samo da izdrži do porođaja

Porođaj Bogdane Ražnatović

Foto: InstagramPRINTSCREEN INSTAGRAM

U vili na Dedinju sve je spremno za dolazak još jednog dečaka, a čini se da su najnestrpljiviji da upoznaju Krstana tata Veljko i stariji brat Željko. Međutim, dok se to ne desi, najmlađi Ražnatović uživa u društvu mlađeg brata od tetke, Zorana Šijana.

Pročitajte: Predivne vesti u domu Ražnatovića, svi im čestitaju – Veljko je sada najsrećniji

Porođaj Bogdane Ražnatović

Na društvenim mrežama osvanuo je presladak snimak na kojem maleni Željko ne samo da čuva brata od tetke, već ga i uči da izgovara svoje prve reči. Mali Šijan je pomno slušao svog starijeg brata, koji je pokušao da izgovori reči koje je čuo. Ovaj video prilog je nasmejao sve pratioce na Insatgramu ali i pokazao kako to izgleda bratska ljubav.


Pročitajte: Morala na operaciju – Anastasiji Ražnatović usledili teški momenti, porodica je sve vreme uz nju FOTO

Porođaj Bogdane Ražnatović

I dok se sa nestrpljenjem iščekuje porođaj Bogdane Ražnatović, u unucima najviše uživaju Cecini prijatelji koji pomažu starijoj ćerki Bojani sa dvojicom mališana,a uskoro će morati da se iz Surčina presele u centar grada kako bi se i mlađoj naslednici našli od pomoći u prvim danima sa bebom.

 

IZVOR: Ekskluziv

SLIKE: Ata images

Još iz kategorije