Kako funkcioniše porodični život Radanovića: Ko više brine o detetu i na koga liči FOTO

14.03.2023

12:03

Porodični život Slobe i Jelene

IVAN VUČIĆEVIĆ

Porodični život Slobe i Jelene veoma je skladan

Pevač Sloba Radanović i njegova supruga Jelena su nedavno postali roditelji. Ponosni otac je ispričao kako je osećao ogromnu sreću kada je video sliku svog sina, a njegova supruga se pohvalila poklonom koji joj je Sloba dao. Usledila su i slavlja i žurke na kojima su se svi radovali novom članu porodice.

Pročitajte: Sloba pokazao porodični dom – U ovom luksuzu živi sa Jelenom i malim Damjanom

Porodični život Slobe i Jelene

Jelena je nedavno otkrila kako izgleda jedan dan u životu mladog para sa detetom. Ona je rekla da se oboje trude da uravnoteže svoje obaveze, kako bi uspeli da obezbede najbolju zaštitu i brigu za svoje dete. Porodični život Slobe i Jelene veoma je skladan, oni su usmereni ka tome da zajedno stvore srećnu porodicu, u kojoj će njihovo dete uživati, rasti i biti voljeno. Sloba i Jelena su iskreno i otvoreno pokazali svoj dom i život kao mladih roditelja.

Pročitajte: Sloba slavi rođenje sina – Kija iznenadila, sve vreme je uživala

Porodični život Slobe i Jelene

Iako je Damjanov izazov sa grčevima nešto sa čim se teško nosi, Jelena je bila tu da mu pomogne, kako je napisala na fotografiji „noću grčevi, danju matematika“. Slobina druga polovina je pokazala fanovima sliku Damjana – ali ne na način na koji bi se prvo pomislilo. Na njoj se vidi pevač kako spava, uokviren srcem.

IZVOR: Ekskluziv

SLIKE: Instagram, Ivan Vučićević

Još iz kategorije