Porodica Đorđa Davida zavijena u crno: Muzičar zanemeo od bola kada je ispaljen metak

12.05.2023

10:05

Porodica Đorđa Davida

PRINTSCREEN YOUTUBE

Porodica Đorđa Davida zavijena u crno

David Nikolić, poznatiji kao Đorđe David još u detinjstvu je pokazivao brojne talente, za glumu, muziku… A za njegovu umetničku crtu je, kako sam priznaje, kriv njegov tata. Nažalost, porodica Đorđa Davida zavijena je u crno davnih dana  kada je nastradao njegov uzor, otac.

Pročitajte: Tvoji komentari su kao septička jama – Đorđe David izvređao koleginicu iz Zvezda Granda

Porodica Đorđa Davida

 Otac Vasilije odveo me je sa 10 godina u dramsku sekciju koju je imala Radio Televizija Beograd, i tada sam prvi put video Buleta Goncića, Sonju Savić, Brstinu i druge. Moj otac je bio član saveza komunista, i dok su svi gledali da zabodu neku lovu i vikendice, njega to nije zanimalo. On je bio tajni savetnik u Titovom kabinetu i smrt oca me je negde opredelila za umetnost, uprkos tome što su svi u porodici bili akademski obrazovani ljudi, doktori, ja sam rešio da se bavim onim gde mi sloboda dozvoljava da budem svoj –istakao je muzičar za Grand. A dotakao se i tragedije koja mu je promenila život, a u kojoj je otac Đorđa Davida nastradao.

Pročitajte: Đorđe David doživeo saobraćajku, sa njim u autu bila su deca, ovo su najnovije informacije

Porodica Đorđa Davida

– Bila je u pitanju politička nameštaljka, izrežirana. On i ja smo bili u kolima, meni dlaka sa glave nije falila, a on je ostao na mestu mrtav. Ali bio je i ostao autoritet u mojoj glavi. Ja sam se nakon toga strašno promenio, jer je moj heroj bio poražen. Nisam imao ni 15 godina i to su stvari koje mladom čoveku naprave lom u glavi – rekao je roker ispričao kako je emotivni gubitak kasnije uticao na to da krene putem poroka.


Pročitajte: Ozvaničili vezu poljupcem na bini – Đorđe David ljubi ovu poznatu pevačicu, emocije više ne kriju VIDEO

Porodica Đorđa Davida

– Kad izgubiš idola u tim godinama, osećaš se potpuno izgubljeno, nesigurno, kao da nisi svoj i tražiš utočište u onima koji su slatkorečivi. Otišao sam u nekom trenutku pod led, samo heroin nisam probao. To je trajalo godinu dana, vrlo intenzivno. Zahvaljujući sportu i porodici, a nakon što sam video kako mi odlaze prijatelji, odlučio sam da pronađem izlaz. Mnoge od njih sam ispratio na onaj svet, bilo je tu dece mnogih poznatih ličnosti, predsednika država i predsedništa i svaka smrta je izazivala bol i potvrđivala da sam ja na dobrom putu tim što sam se opredelio za umetnost i za čist način života – ispričao je roker u emotivnoj ispovesti.

IZVOR: Ekskluziv

SLIKE: Youtube printscreen

Još iz kategorije