Otac Anđele Đuričić završio u bolnici zbog njenog ponašanja: Porodica je se javno odrekla

24.01.2023

12:01

Nervni slom Ane Slavnić

PRINTSCREEN YOUTUBE

Porodica Anđele Đuričić duboko razočarana u ćerku

Anđela Đuričić tokom šeste sezone rijalitija Zadruga započela je ljubavnu vezu sa zauzetim muškarcem Zvezdanom Slavnićem, što se nimalo nije dopalo publici, koja je konstantno osuđuje putem komentara na društvenih mreža.

Pročitajte: Zvezdan Slavnić se vraća na robiju


Pored javnosti, Anđela nema podršku ni roditelja, pogotovo otkako je njenom ocu pozlilo kada su mu pokazali scene intimnog odnosa koji je imala sa Slavnićem u izolaciji.

– Roditelji Anđele Đuričić od bruke ne smeju da izađu iz kuće i prošetaju Herceg Novim. Oni su se požalili svojim rođacima da Anđelu ne prepoznaju i da je u nju ušao neki đavo. Kažu da to nije njihova ćerka, koja im je iz kuće otišla normalna, a sad je poznata kao rasturačica veza, koja svakog dana ima se*sualne odnose pred milionskim auditorijumom. Bukvalno su rekli da nemaju više ćerku. Koliko je situacija ozbiljna, pokazuje i činjenica da je njenom ocu pre nekoliko dana pozlilo kada su mu pokazali snimke se*sa Anđele i Zvezdana. Njemu je to baš posebno teško palo – priča komšija roditelja skandalozne rijaliti učesnice, pa dodaje:

Pročitajte: Zvezdan Slavnić napustio zatvoren prostor – Pušten kako bi otišao na groblje

Porodica Zvezdana Slavnića

– Roditelji Anđele Đuričić su potpuno na strani Zvezdanove bivše nevenčane partnerke Ane, koja je rešila da na odnos s njim zauvek stavi tačku. Oni do sada nisu imali prilike da razgovaraju s ćerkom, ali su joj, koliko sam čuo, preko produkcije poručili da zaboravi na njih i da kad se rijaliti završi, i ne pomišlja da se vraća u Crnu Goru. Ovde u Herceg Novom se priča da su joj poručili da slobodno može da ostane u Beogradu i da živi sa Zvezdanom i njegovim ocem Mokom, koji ih podržava, i da u njihovoj kući za nju više nema mesta – završava izvor.

IZVOR: EKSKLUZIV

SLIKE: SCREENSHOT YOUTUBE/INSTAGRAM

Još iz kategorije