Duško shvatio da je najlepše kod kuće: Pomirili se Karleuša i Tošić, Atina i Nika zaplakale od sreće FOTO

24.04.2023

22:04

By

Pesma Rehabilitacija

Foto: Ata images

Pomirili se Jelena i Duško, šuška se po medijima

Otkako je Jelena Karleuša prošlog jula objavila da je stavila tačku na petnaest godina dug brak sa fudbalerom Duškom Tošićem, javnost ne prestaje da priča o njima dvoma. Krajem prethodne godine pop diva govorila je o privatnom životu te otkrila da sa suprugom živi pod istim krovom isključivo zbog ćerki Atine i Nike, ali da su njihovi odnosi trajno narušeni.

Pročitajte: Posle razvoda ide u zatvor – Jelena Karleuša šokirala saopštenjem

Pomirili se Jelena i Duško

Kako je tada istakla, Duško je taj koji je potencirao razvod, dok se ona trudila da porodicu održi na okupu. Prethodne nedelje Karleuša je sa naslednicama otputovala u Dubai kako bi nekoliko dana odmorile od školskih obaveza, a po povratku devojčice su se uputile u Orlovat kod baka Nikolete sa tatom kako bi proslavile rođendan Tošićeve sestre, dok za Jelenu tu nije bilo mesta.

Pročitajte: Duško je prošlost, Karleuša u zagrljaju ovog zgodnog njegovog kolege, strast pršti FOTO

Pomirili se Jelena i Duško

Sudeći po navedenim situacijama, odgovor na pitanje da li su se razveli pevačica i bivši fudbaler nametnuo se sam, međutim najnovija fotografija koja je osvanula na Instagram nalogu pop dive navela je mnoge da pomisle da su se pomirili Jelena i Duško. Na fotografiji se ćerka Nika sa ocem kucka jajima, i čini se da je sve po starom. Poznato je da je to njihova tradicija za Uskrs koju nisu ni ove godine preskočili iako su na dan praznika bili razdvojeni.


Pročitajte: Duško nasrnuo na Karleušu, ona progovorila o svemu – Ne mogu da ćutim

Pomirili se Jelena i Duško

IZVOR: Ekskluziv

SLIKE: Ata images

Još iz kategorije