Pomirenje na pomolu: Jovana Joksimović poslala poruku Srđanu Predojeviću

08.09.2023

12:09

By

Jovana Joksimović

INSTAGRAM

Jovana Joksimović se obratila Srđanu Predojeviću posle toliko godina

Jovana Joksimović i Srđan Predojević prekinuli su svoju dugogodišnju saradnju, ali i prijateljstvo nakon odlaska sa Prve televizije.

Jovana Joksimović

Njih dvoje su dobili otkaze i zajedno se složili da tuže televiziju, ali Jovana se kasnije povukla i dobila posao na K1 televiziji, koja je u vlasništvu njenog supruga Željka Joksimovića. Nažalost, mesta za Srđana nije bilo na ovoj televiziji, te je njihovo prijateljstvo prekinuto.

Jovana Joksimović se javila Srđan Predojeviću, on je iskulirao

Srđan se potom vratio na televitiju Pink, odnosno na njihov ogranak „Vesti“, a od danas vodi jutarnji program na Pinku sa koleginicama Sarom Stanković i Milicom Damjanović.

Na opšte iznenađenje povodom ponovnog angažmana u jutarnjem programu na PInku, oglasila se i Jovana Joksimović na svom Instagram nalogu.


Jovana Jokismović

– Lepo je videti, Srđana Predojevića ,u starom dobrom terminu. Preseče me kad sam videla džingl – nema dobrog dana bez dobrog jutra. Nekada je nastavak bio – Jovana i Srđan, a jutros samo Srđan. Ali to što ne radimo zajedno, ne znači da u naslov emisije ne uvrstiš i imena divnih devojaka Milice i Sare koje rade sa tobom. Nisi sam. Voli te, kumica – napisala je Jovana.

Da li su se Jovana i Srđan zvanično pomirili nije nam poznato, ali Predojević je podelio objave i čestitke od brojnih, ali ne i od Joksimovićeve.

IZVOR: EKSKLUZIV

SLIKE: ATA IMAGES/INSTAGRAM

Još iz kategorije