Ništa od razvoda: Dalila i Dejan ponovo zajedno, evo kako je Aleksandra reagovala!

15.12.2022

14:12

Serija o Dalili i Dejanu

IVAN VUČIĆEVIĆ

Foto: Ivan Vučićević

Pomirenje Dalile i Dejana uzdrmalo javnost

Aleksandra Nikolić i Filip Car obnovili su svoju romansu. Noćas su se osamili u dnevnoj sobi i komentarisali svoje bivše partnere, Dejana i Dalilu Dragojević. Aleks i Car su su dobili informaciju da se bivši bračni par pomirio, pa su osuli paljbu po njima.

Pročitajte: Aleks se zapravo sveti Dejanu – Pobednik Zadruge prvi prevario devojku

Pomirenje Dalile i Dejana

Pomirenje Dalile i Dejana uzdrmalo Zadrugu

– Ona koja je bila dno dna dok nije bila sa Dejanom, on ju je doveo u red, nju su je Vuletić i ovi razvlačili i tukli, urinirali sa Macom Diskrecijom. Kao bosanska Paris Hilton, ona došla sa troje gaća. Došla je u rijaliti kako bi raskrinkala Macu Diskreciju i ovde bi bila niko i ništa da sa mnom nije bila, otišla bi kao u trojci. Izgledla je kao da prodaje kukuruz. Posle te priče sa mnom su se istakli i otišli u orbirtu. Ja smatram da su on i ona jedno za drugo – rekao je Car.

Pročitajte: Nakon Aleksandrinih prevara oglasila se Biljana Dragojević

Pomirenje Dalile i Dejana

– Znaš šta mene nervira, kažu: „Sram te bilo, šta si uradila, kako je njemu“, a vidiš da mu (Dejanu) nije toliko loše – rekla je Aleksandra.

– Ne znamo da li je istina ta informacija koju smo dobili da su zajedno. Ako su se pomirili to njena sramota nije, već uspeh, a sramota je njegova nakon javne preljube i poniženja. Nakon što ga je obrukala za sva vremena, on je sekao glavu zbog nje. Ako si nakon svega toga sa njom, pa zaslužujete se. Ja nešto ne verujem u to, mislim da je on u glavi prevazišao nju – rekao je Car.

IZVOR: EKSKLUZIV

SLIKE: IVAN VUČIĆEVIĆ

Još iz kategorije