I Anđelka Prpić bila deo rijalitija: Evo kako je izgledala, a iza svega stoji trauma koju je doživela

17.03.2023

16:03

Venčanje Anđelke Prpić

IVAN VUČIĆEVIĆ

Počeci Anđelke Prpić nisu bili nimalo laki

Anđelka Prpić jedna je od naših najpopularnijih glumica i trenutno jedna od najkomentarisanijih otkako je zatrudnela sa dugogodišnjim prijalteljem.

Pročitajte: Ovo za Darija nikad ne bi učinila – Anđelka Prpić javno pokazala koliko voli novog dečka FOTO

Počeci Anđelke Prpić

Anđelka je skoro 15 godina na sceni, ali njenih 5 minuta je došlo kada je 2011. godine dobila ulogu Čarne u popularnoj seriji „Žene sa Dedinja“, a potom i hit seriju „Andrija i Anđelka“ sa kolegom Andrijom Miloševićem.

Pročitajte: Skandal oko trudnoće prouzrokovao je ogroman stres – Anđelka Prpić u teškom stanju

Počeci Anđelke Prpić

Ipak, karijeru je počela 2007. kao voditeljka raznih emisija i kvizova, a jedna od njij je bio i rijaliti „48 sati svdba“. Iako su joj svi govori da ne treba da radi takav projekat, ona se nije osvrtala na takve komentare.

Pročitajte: Svi gledali u Anđelku Prpić – Pokazala javno novog dečka, ali i TRUDNIČKI STOMAK

Počeci Anđelke Prpić

– Radila sam emisiju „48 sati svadba“, i to sam radila jedno leto. Sve kolege koje su me savetovale i želele mi dobro, svi su bili protiv toga. Rekli su mi da ne prihvatim, u fazonu šta će mi to, to je „treš“. Međutim, ja sam iz Požarevca, odnosno jednog sela oko Požarevca, sada su svi u Beču, kako je to obično bilo u našem kraju. Meni je taj naš mentalitet u DNK, to kako se slave svadbe, običaji, muzika pod šatrom, igranje kola, Moravac, Vlaško. Ja to ne bih imala gde više da pokažem, a znam sve da ih igram – ispričala je Anđelka i dodala:

Pročitajte: Oglasila se posle tračeva – Anđelka progovorila o svemu što se piše

Počeci Anđelke Prpić

 

– Znam i Moravac, i Vlaško, Užičko, sve. Vlaško kolo je ozbiljan kardio. Na tim svadbama na kojima sam bila kao klinka, jer sam praktično odrasla pod šatorom, sve slike iz detinjstva sa mamom i tatom su mi ispod šatora. Ja sam ih uvek pitala: „Da li ste me vodili negde drugde, o čemu se radi?“ Vodio me tata i na Marakanu, to su neke uspomene koje vučem, da ne kažem traume – ispričala je Anđelka pre nekoliko godina.

IZVOR: EKSKLUZIV

SLIKE: IVAN VUČIĆEVIĆ/PRINTSCREEN INSTAGRAM/YOUTUBE

Još iz kategorije