Menja profesiju: Sloboda Mićalović zapevala na jednoj proslavi, pa dobila ponudu da snimi album

15.03.2023

15:03

Pevanje Slobode Mićalović

PRINTSCREEN INSTAGRAM

Pevanje Slobode Mićalović oduševilo prisutne

Iako mnogi glumci govore kako ne slušaju narodnu muziku, njihova dela pokazuju drugačije. Svojevremeno je sličnu izjavu imala i glumica Sloboda Mićalović kada kada je na jednoj proslavi zapevala „Evo, zima će“, a njeno pevanje je izazvalo divljenje prisutnih. Oni su se oduševili njenim izvedbama, a Sloboda je to primetila i zahvalila se na toplim aplauzima.

Pročitajte: Promenila mišljenje – Sloboda Mićalović tvrdi da ne podnosi narodnjake, a izašla u provod sa ovom folk pevačicom

Pevanje Slobode Mićalović

S obzirom na njenu izuzetnu pevačku sposobnost, mnogi su se zapitali zašto do sada nije snimila album. Glumica je pokazala da joj nije potrebno da se izdvoji iz glumačkog sveta da bi dokazala da ima zavidne vokalne sposobnosti.  Pevanje Slobode Mićalović oduševilo je prisutne, ona je pokazala da ima veoma lep i emotivan glas, koji je mogao da se čuje u celoj dvorani.

Pročitajte: Ne volim Milicu Milšu – Glumica iz Igre sudbine ponizila koleginicu

Pevanje Slobode Mićalović

Bila je spremna da se izazove i da izađe iz svoje zone komfora da bi pokazala svoje pevačke veštine. Njen nastup je bio predivan, i svi su bili zadivljeni njenim vokalnim sposobnostima. Sloboda Mićalović se pokazala kao izuzetna glumica i pevačica, sa velikim talentom i zavidnim pevačkim sposobnostima.

IZVOR: Ekskluziv

SLIKE: Instagram

Još iz kategorije