Skriveni talenat: Jelena Đoković zapevala na slavlju, oduševila sve svojim talentom VIDEO

21.02.2023

13:02

By

Majka Novaka Đokovića

IVAN VUČIĆEVIĆ

Pevanje Jelene Đoković oduševilo mnoge

Jelena i Novak Đoković, bili su na jednom slavlju, i da se primetiti, veoma veseli. Novakova supruga se i ranije latila mikrofona, pa je pevala hitove od Zorice Brunclik i Cece, a ovog puta, na njenom repertoaru se našla i Lepa Brena. Povoda za slavlje bilo je mnogo u porodici Đoković, te Jelena nije mogla da sakrije svoju sreću.

Pročitajte: Ovo je rođena sestre Jelene Đoković – Evo kako izgleda i šta radi sestra Novakove supruge FOTO

@naslovnestrane365 Ekskluzivni snimci sa proslave povodom osvajanja 10. Australijan Opena 🎤👑🔥🔥🔥 #djokovic #novakdjokovic #jelenadjokovic #dijanajankovic #djokernole #novak #nole #australianopen #melbourne #belgrade #serbia #jutroje #ns365 #naslovnestrane #naslovne ♬ original sound – NaslovneStrane365

Zabava se odvijala u Novakovom restoranu na Novom Beogradu, a razlog je bio njeogovo osvajanje desete titule u Melburnu. Pevanje Jelene Đoković oduševilo je mnoge kada je započela jedan od Breninih najvećih hitova, a u pitanju je pesma Sanjam. Sa njom su se veselili i Novak, kao i Dijana, majka tenisera. Veselju se pridružila i Jelenina mama, a mnogi bi se složili da je ovaj događaj bio za pamćenje.

IZVOR: Ekskluziv

SLIKE: Ivan Vučićević

Još iz kategorije