Darko Filipović precrtao suprugu: Nakon što ga je prevarila sa najboljim drugom, ova dama mu je centar sveta FOTO

28.06.2023

16:06

By

Darko Filipović spreman za novu ljubav

foto: Ivan Vučićević

Pevač Darko Filipović nakon razvoda kreće od nule

Prošle nedelje pevač Darko Filipović potvrdio je medijima da se razvodi od supruge Jasmine sa kojom je u braku bio više od deset godina. Njih dvoje imaju i ćerkicu, a sve do sada njihov zajednički život nisu pratile ni afere, ni skandali.

Pročitajte: Istina o razvodu – Darka Filipovića ostavila žena zbog Tanje Savić

Pevač Darko Filipović

Supruga zvezde Granda dala je medijima kratku izjavu da nije javna ličnost i da samim tim nije dužna da komentariše bilo šta, pa je uputila novinare na Darka da on sve ispriča što je pevač i učinio.

Pročitajte: Takmičarka Zvezda Granda priznala da je usvojena – Poruka koju je poslala biološkim roditeljima je brutalna

Pevač Darko Filipović

Naime, pevač Darko Filipović izjavio je da ga je supruga varala sa jednim od najboljih prijatelja, navodno godinama, te da je, navodno, razvod usledio kada se sve saznalo. Tim povodom poručio je javno bivšoj ženi da joj želi sve najbolje, ali i da bi trebalo da prizna istinu. Takođe je dodao da su, navodno, svi najbliži na njegovoj strani, čak i oni koji su sa Jasminine strane, pa se pretpostavlja da je mislio na njene roditelje.


Prolitajte: Novi skandal u Zvezdama Granda – Ponovo umešana Snežana Đurišić

Pevač Darko Filipović

U međuvremenu Jasmina se potpuno povukla sa društvenih mreža, a pevač Darko Filipović gleda da sve što pre prebrodi. Stoga se maksimalno posvetio ćerkici i kako se čini, na dobrom je putu da prevaziđe razvod.

Pročitajte: Tanja Savić ponovo proživljava agoniju – Dečko joj napravio problem, a u sve se umešao i bivši suprug

Istina o razvodu Darka Filipovića

Ko zna, možda se vrati Tanji Savić sa kojom je imao kratku, ali burnu vezu na početku karijere, a čak se šuška da je Darku supruga Jasmina sve ovo, navodno, uradila, jer je, navodno, oduvek sumnjala da pevač nikada nije preboleo lepu koleginicu. Do tada, Filipović se fokusirao na ćerkicu koja mu je centar sveta.

Pevač Darko Filipović

IZVOR: Ekskluziv

SLIKE: IVAN VUČIĆEVIĆ, INSTAGRAM

Još iz kategorije