I to smo dočekali: Milena Ćeranić i Nemanja Stevanović ponovo zajedno u medijima

24.03.2023

14:03

PRINTSCREEN YOUTUBE

Pesme Milene Ćeranić i Nemanje Stevanovića osvajaju Jutjub

Milena Ćeranić i Nemanja Stevanović bili su takmičari rijaliti šoua „Farma“ 2010. godine, a u isti su ušli kao ljubavni par.

Pročitajte: Niko ne zna kroz šta je prošla – U potrazi za boljim životom, Milena Ćeranić naišla na mnoge zamke

Pesme Nemanje i Milene

Njihova karijera je bila u usponu i svi su ih hvalili, a potom se sve promenilo tokom učešća kada su se međusobno svađali, a pokazali i da se ne drže jezik za zubima i umeju svašta da izgovore svojim cimerima u rijalitiju.

Publika im je ovo zamerila, pogotovo Mileni, koju su čak u jednom momentu i gađali na pijaci jajima. Sve ovo je rezultiralo time da ih je posle rijalitija Saša Popović izbacio iz „Granda“, a ni njihova ljubav nije potrajala, te nisu izdržali pritisak medija i raskinuli su dugogodišnju vezu.


Pročitajte: Saša Popović odlučio da popularnog pevača izbaci iz Granda

View this post on Instagram

 

A post shared by Milena Ceranic (@ceranicmilena)


I Milena i Nemanja su se povukli iz javnosti, pa se povremeno vraćali na scenu sa novim materijalima, ali nijedno od njih nije uspelo da povrati staru slavu.

Za to vreme, Nemanja se oženio Jelenom Stevanović i dobio ćerkicu Mašu, dok Milena vešto krije ljubavni život, odnosno uopšte ne govori o privatnom životu, priznajući da ima traume od rijalitija, te zato sarađuje sa sedmom silom.


Ipak, zanimljivo je da su oboje skoro u isto vreme objavili nove pesme koje su privukle pažnju javnosti. Milena je osvojila sve numerom „Još te ima tu“ koja je već prikupila milion pregleda, dok je sa druge strane Nemanja objavio pesmu „Iza ponoći“.

IZVOR: EKSKLUZIV

SLIKE: SCREENSHOT YOUTUBE/INSTAGRAM

Još iz kategorije