Otkrila je napokon: Slika supruga Ane Korać istopiće vam srce FOTO

09.03.2023

19:03

Partner Ane Korać

IVAN VUČIĆEVIĆ

Foto: Ivan Vučićević

Partner Ane Korać misterija je za javnost

Ana Korać je nedavno obradovala svoje fanove vešću da je postala majka zdravog dečaka. Ona i njen partner su bili presrećni i nestrpljivo su čekali bebu. Starleta je uživala u trudnoći, a njen suprug se trudio  i bio veoma pažljiv, kako joj ne bi ništa falilo. Prethodne nedelje, tročlana porodica je napustila privatno porodilište i sada uživa u toplini svog doma. Ana je sa svojim pratiocima na Instagramu podelila sliku oca i sina, koju je opisala rečima „Super tata, porodično vreme“.

Pročitajte: Ana Korać pokazala bebu – Fotografija sa bebicom raznešila javnost

Partner Ane Korać

Slika je razmekšala čak i ona srca tvrda kao kamen. Ana je nastavila da oduševljava fanove fotografijama naslednika, koji još uvek nema ime. Povremeno, ona i njen suprug dele slike i detalje o bebi, a možemo samo da pretpostavimo koliko su srećni i ponosni na svog mališana. Partner Ane Korać veoma je misteriozan za javnost, niko ne zna njegovo ime, ni lik. Njegova želja je da se ne slika i pojavljuje u javnosti, što njegova supruga poštuje.

Pročitajte: Još jedna beba na estradi – Porodila se Ana Korać

Partner Ane Korać

Bogatstvo misterioznog supruga je zasnovano na uspešnom privatnom biznisu, a porodica ima i druge razvijene poslove. Ona je pristala da se povinuje njegovoj želji da izbegava javnost, jer je zaljubljena i želi da živi u miru i luksuzu uz njenu porodicu. Njihova najveća želja se ostvarila i sada je ništa drugo ne zanima osim da ugodi svom dragom. Zajedno žive u velikoj porodičnoj kući u Obrenovcu, gde je partner zaposlen u državnom sektoru.

IZVOR: Ekskluziv

SLIKE: Instagram, Ivan Vučićević

Još iz kategorije