Ovo nije očekivala: Irina najavila odlazak sa Pinka, a potom dobila poruku sa ružičaste televizije koja ju je zatekla

30.08.2023

11:08

By

Irina Vukotić

PRINTSCREEN YOUTUBE

Irina Vukotić dobila poruku od kolega koja ju je raznežila

Juče je osvanula vest da Irina Vukotić napušta televiziju Pink i prelazi na TV Prva. Umesto nje program će voditi poznati voditelj Srđan Predojević sa mladim koleginicama Sarom Stanković i Milicom Damjanović, s kojima je već sarađivao na kanalu „Vesti“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Irina Vukotić (@irinavukotic)


Kako gledaoce televizije Pink, tako i Irinine kolege iznenadila je vest da odlazi sa ružičaste televizije, te su se tokom jučerašnjeg dana u velikom broju pozdravljali sa njom i poželeli joj sve najbolje u daljem radu.

Irina Vukotić sa Pinka prelazi na TV Prva

Voditeljku su raznežile poruke kolega, a najviše mladih koji su joj poručili da joj se dive i da im je veliki uzor.

Irina Vukotić

Koliko joj znače ovakve poruke, dokazuje i činjenica da je jednu od njih podelila na Instagramu.


– Draga Irina, videh vest da napuštaš Pink, ako je to istina, želim ti puno sreće na novom poslu. Hvala ti puno na dosadašnjoj saradnji, podršci i savetima. Jedna si od retkih koja je svima nama uvek pomagala i bila vetar u leša.Takav je posao, srešćemo se sigurno, a ja se nadam da ću tvojim stopama krenuti i da ću još mnogo toga naučiti od tebe jer si primer kako treba – glasila je poruka koju je dobila voditeljka.

irina vukotić dala otkaz

„Drage moje mlade kolege“, napisala je voditeljka koju je ova poruka verujemo dirnula, a i ko bi osta imun na ovakve lepe reči.

Irina je već pet godina vodila jutarnji program sa Žikom Nikolićem, voditeljem legendarne „Žikine šarenice“, a u poslednje vreme program je vodila sama. Pre Pinka, radila je na Happy televiziji, a svoju dalju, izuzetno uspešnu karijeru, nastaviće na televiziji Prva.

IZVOR: EKSKLUZIV

SLIKE: PRINTSCREEN YOUTUBE/ATA/INSTAGRAM

Još iz kategorije