Taki završio na dnu: Evo šta mu je sada priredila ćerka Maja

22.01.2023

16:01

Otac učesnice Zadruge

Otac učesnice Zadruge primoran da se spusti na zemlju

Taki Marinković, otac učesnice Zadruge, Maje Marinković uhvaćen je u gradskom prevozu kako se vozi sa ćerkinim skupocenim ljubimcem.

Pročitajte: Ona nema granicu –  Otkriveno s kim je Maja Marinković imala odnose, narod se zgražava

Otac učesnice Zadruge

Dok se Maja Marinković u Zadruzi bori da ostane u ljubavi sa Filipom Carem, nakon ulaska njenog bivšeg dečka Marka Janjuševića Janjuša, domaći mediji prenose da je njen otac Radomir Marinković Taki navodno bankrotirao upravo zbog ćerke. Taki koji je više puta isticao da se trudio da Maji obezbedi sve u životu, pa je tako ulagao i u njen estetske korekcije uhvaćen je kako se vozi gradskim autobusom na Novom Beogradu.

Taki je navodno vodio ćerkinog pomeranca Lea, za kog je iskeširao čak 5.000 evra, kod veterinara, ali nije imao novac za taksi

Pročitajte: Maja Marinković iskjlirala Sanju Stanković

Otac učesnice Zadruge

– Svi su ga prepoznali i komentarisali! Bili su iznenađeni kad su ga videli s psom u gradskom prevozu, posebno jer se zna da je ‘pun ko brod’. Jedna žena ga je čak pitala: ‘Crni, Taki, pa otkud ti ovde?!’. On se nasmejao i odgovorio: ‘Kupio sam Maji stan i bankrotirao! Koštao me je 160.000 evra'“, otkrio je izvor sa lica mesta i dodao da otac rijaliti zvezde nije otkucao kartu kad je ušao u autobus!

– Svi smo primetili da se švercovao! Doduše, vozio se samo nekoliko stanica. Psa je držao u jakni i sve vreme ga mazio. Kuca je u nekoliko navrata zalajala, pa su dve starije žene zbog toga kolutale očima. Međutim, Taki na to nije obraćao pažnju – ispričao je izvor i dodao da ga je jedna devojka spopala pre nego što je sišao iz autobusa.

Pročitajte: Šok – Taki mora da bude u bolnici dve godine

 

Otac učesnice Zadruge

– Vrisnula je kad ga je videla! Govorila mu je da je car i da mora da uđe u Zadrugu. Hvalila se kako je veliki fan njegove ćerke Maje.

Učesnica Zadruge Maja Marinković promenila je lični opis kroz period od nekoliko godina i na plastične operacije i estetske korekcije potrošila više od 20.000 evra, ali ne planira da se zaustavi na tome, budući da je u rijaliti ušla između ostalog i s namerom da zaradi za novu operaciju.

IZVOR: EKSKLUZIV

SLIKE: IVAN VUČIĆEVIĆ

Još iz kategorije