Sanja Marinković se rasplakala pred kamerama: Iznenada ostala bez člana porodice, bol je prevelika

24.05.2023

17:05

Otac Sanje Marinković

ATA IMAGES

Otac Sanje Marinković preminuo posle kraće bolesti

Voditeljka Sanja Marinković uglavnom je, pored svoje profesinalnosti u poslu, poznata i po širokom osmehu, ali sada je pokazala svoju emotivnu stranu i sa javnošću podelila bol sa kojom se godinama nosi.

Pročitajte: Trauma Sanje Marinković – Evo šta se dogodilo posle snimanja njene emisije

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sanja Marinkovic (@sanjamarinkovicofficial)

Sanjin otac preminuo je pre tri godine posle kraće i teške bolesti, a ona je u medijima prvi put govorila o ovom teškom trenutku, kao i o bratu koji joj je posle ovog udarca veliki oslonac.

– Otkada mi se tata iznenada razboleo i zauvek nas napustio, koliko god radosno razgovaram u meni se nešto tužno budi. Vrlo komplikovan osećaj za koji sigurno postoji objašnjenje – rekla je Sanja, a potom govorila o svom bratu:


Pročitajte: U emisiju Sanje Marinković upalo obezbeđenje – Voditeljka urlala, nastao opšti haos

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sanja Marinkovic (@sanjamarinkovicofficial)

– On je mnogo uspešniji od mene. Izuzetno mi je drago što njega imam. On je moj veliki uzor i moja velika podrška i ja u njemu vidim nešto najlepše – rekla je Sanja, a potom zaplakala:

Pročitajte: Kažu da ga je razvod dokosurio – Ovako izgleda bivši muž Sanje Marinković

@vanja.camovic 🫀 #sceniranje #otvoreno #iskreno #emotivno #intervju #viral #zanimljivo #zivotnaprica #zivotnaispovest #sanjamarinkovic #magazinin @Kurir ♬ original sound – vanja.camovic

– Otkako je tata umro, brat je za mene sve. On nije jedini, imam ja još jednog brata i sestru koji mi puno pomažu, ali nije lako kada ostaneš bez tate u nekom kratkom roku, on je nestao za samo tri meseca – rekla je voditejka.

IZVOR: EKSKLUZIV

SLIKE: IVAN VUČIĆEVIĆ

Još iz kategorije