Za brak je potreban bistar um i čisto srce: Otac Anastasijinog Gudelja tvrdi da svadbe neće biti

26.09.2023

15:09

By

Otac Nemanje Gudelja

PRINTSCREEN INSTAGRAM

PRINTSCREEN INSTAGRAM

Otac Nemanje Gudelja demantuje da će biti svadbe ove godine

Otac Nemanje Gudelja i svekar Cecine ćerke Anastasije Ražnatović po prvi put se oglasio i otkrio sve detalje vezane za svadbu. On je za Kurir izjavio da nije tačno da će svadba njegovog sina biti ove godine, a onda je istakao da to nije prvi put da mediji iznose neproverene informacije o njegovoj porodici.

Otac Nemanje Gudelja

PRINTSCREEN INSTAGRAMPRINTSCREEN INSTAGRAM

Gudelj i Anastasija tajno su se venčali u krugu najbližih prijatelja

– Moram ujedno da se ogradim i reagujem da nije tačno i nije prvi put da neko plasira laži i gluposti o mojoj porodici. Neka puste familiju i decu da žive normalno i napreduju u svom životu. Neće nama niko odlučivati o našim principima života, datumima, mestima i drugim detaljima i prvi koji budu znali i saznali za to su naravno roditelji, zatim familija i prijatelji – izjavio je otac Nemanje Gudelja.

Otac Nemanje Gudelja

PRINTSCREEN INSTAGRAMPRINTSCREEN INSTAGRAM

Otac poznatog fudbalera je rekao da u njihovoj porodici vlada hijerarhija koja se veoma poštuje i oni kao porodica ako se i ne vide i ne čuju svakodnevno, razumeju se i imaju svoj identitet i kulturu koju su kroz život stvorili i koje se strogo pridržavaju i na čemu posebno insistira otac Nemanje Gudelja.


Otac Nemanje Gudelja

Anastasija i GudeljInstagram

Pročitajte: Zbog ljubavi spremna je na sve – Anastasija Ražnatović odvojila Gudelja od majke, posle ovoga spremaju svadbu

– Život sportiste fudbalera je težak i podrazumeva puno odricanje od porodice, dece, putovanja. Jedno vreme sam bio profesionalno u Kini, Nemanja je ostao sam u Španiji, mlađi sin Dragiša sam u Portugalu i supruga Olivera sama s našom ćerkom Vanjom u Holandiji. Razdvojeni po čitavom svetu, ali uvek vezani srcem. To je bio jedan period života koji je imao svoju težinu i u kom smo dobili veliko iskustvo i takođe nas je ojačalo još više kao familiju. Imati i održavati porodicu je najdragoceniji uspeh. Za familiju, takođe i brak se treba uvek boriti i da biste ga održali morate biti jaki, morate imati veliku dušu, čist um i srce koje veruje. Familija je svetinja i brak je sveta zajednica dvoje ljudi – rekao je otac Nemanje Gudelja.

Pročitajte: Olivera Gudelj se javno obratila sinu – Ne okreći glavu od brata i sestre FOTO

Otac Nemanje Gudelja

PRINTSCREEN INSTAGRAMPRINTSCREEN INSTAGRAM

Podsetimo,  Nemanja i Anastasija venčali su se krajem jula u manastiru Rajinovac. Sa Nemanjine strane kumovao je njegov dugogodišnji prijatelj koji nije poznat javnosti, dok je Anastasija za kumu izabrala najbolju prijateljicu, glumicu Taru Milutinović, unuku slavnog fudbalera Bore Milutinovića.

IZVOR: Kurir

SLIKE: INSTAGRAM

Još iz kategorije