Olivera konačno dala blagoslov, otkrivamo i zašto: Svadba Anastasije i Gudelja ubrzano se sprema

12.09.2023

12:09

By

Svadba Anastasije i Gudelja

Svadba Anastasije i Gudelja biće održana u tri grada, luksuz je mala reč

Anastasija i Nemanja Gudelj pre nešto više od mesec dana zarekli su se na večnu ljubav pred Bogom u najvećoj tajnosti. Intimnoj ceremoniji u manastiru Rajinovac nadomak Beograda prisustvovali su samo članovi najuže porodice, a sada planiraju čak tri svadbe.

Svadba Anastasije i Gudelja

Jedna će biti u Sevilji, gde žive, drugu žele da organizuju u Trebinju, inače rodnom gradu fudbalerovih roditelja Olivere i Nebojše, i treću u Beogradu. Kako saznaje Kurir, na ovaj korak su se supružnici odlučili kako bi ispoštovali sve goste, mnogobrojnu rodbinu i prijatelje.

– Mladenci su se nedavno zakleli jedno drugom na večnu ljubav u crkvi, što je odjeknulo kao bomba, a sada je red da se to i proslavi. Veselje će, kako planiraju, biti upriličeno na čak tri lokacije. Oboma im je važno da svi članovi njihovih porodica budu srećni i zadovoljni, ali i njihovi prijatelji. Tako će zabava biti u tri zemlje: Srbiji, Bosni i Hercegovini i Španiji. Ražnatovići i Gudelji su familije koje vole slavlja i to njima neće predstavljati problem. Nemanja i Anastasija već razmišljaju o datumima da bi se sve organizovalo kako dolikuje i u skladu sa obavezama koje sportista ima prema klubu. Oni ne žele nikoga da opterećuju, već su sve preuzeli na sebe – priča Kurirov sagovornik.

Svadba Anastasije i Gudelja


Prema njegovim rečima, svadba Anastasije i Gudelja biće sve samo ne obična.

– U Sevilji će to biti zabava za prijatelje i Nemanjine saigrače iz kluba, u Beogradu i Trebinju za porodicu i prijatelje. Sada razmatraju sve detalje i uskoro će početi organizaciju – završava naš izvor. Ekipa Kurira letos je posetila Trebinje. Tada samo obišli kuću Nemanjinog oca u kojoj su nas ugostile Gudeljeve strine, iako nisu očekivale goste.

– Dobro došli. Nemanja je sin mog devera. Predivno dete. Pre dvadesetak dana je bio sa Anastasijom. Prelepa, pitoma, fina, sedela je tu s nama. Mogli su da budu u hotelu u Trebinju, ali su oboje želeli da budu ovde na selu. Ona je toliko obična, oduševljena ovim mestom, ne interesuje je grad – rekla je tada ponosna strina. Ništa manje reči hvale nije imala ni druga strina.

Svadba Anastasije i Gudelja

– Anastasija mi se jako sviđa. Znate šta sam joj ja rekla? Rekoh: „Preuzmi sve u svoje ruke i da počineš pod starost ovde.“ Vole se i čim je to lepo sve, neka deca uživaju. Divno dete, lep su par i samo mogu da kažem reči hvale – ponosno je rekla. Sve pohvale za Nebojšu, suprugu Olju i kompletnu familiju imaju i Trebinjci, ali i komšije, koje jedva čekaju veselje.

IZVOR: Svet-scandal.rs

SLIKE: Instagram

Još iz kategorije