Haos na nastupu Kaće Grujić: Pevačica se potukla sa publikom, ovo niko nije očekivao

17.03.2023

21:03

Drugo dete Katarine Grujić

IVAN VUČIĆEVIĆ

Okršaj Katarine Grujić na nastupu sa fanom

Pevačica Kaća Grujić udarila je čoveka na svom nastupu! Naime, mladić koji je došao na njen nastup, pokušao je da se popne na binu i da časti pevačicu, ali na neprimeren način.

– Dečko se popeo na binu s namerom da mi da novac za pesmu, ali hteo je da mi stavi pare u dekolte, pa sam momentalno odreagovala – priča Kaća i dodaje:

Pročitajte: Nisam mu na prvom mestu – Katarina Grujić iskreno o suprugu

Okršaj Katarine Grujić

– Odmah sam ga udarila po toj ruci, a obezbeđenje je takođe videlo šta se dešava, pa su i oni reagovali. Tako je to po klubovima, nije uvek sjajno, dešavaju se situacije da neko iz publike poželi pesmu i to je OK, ali zna se red i kakvo je ponašanje primereno. Nije mi jasno odakle im potreba da to rade, srećom, meni se to desilo samo jednom i nikada više – rekla je Kaća i dodala da je primetila da se devojke u poslednje vreme ponašaju gore nego momci, kao i da je to baš nervira.

Osim ove priče, sa Kaćom smo se podsetili i njenih početaka u Zvezdama Granda dok se još takmičila.

Pročitajte: Zdravlje Katarine Grujić naglo se pogoršalo – Doktori nemaju dobru prognozu

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Katarina Grujić Gobeljić (@katarinagrujic.doll)

Naime, Kaći je istekao devetogodišnji ugovor, ali se i te kako seća finala na kom je osvojila osmo mesto. U to vreme se pričalo da je njen otac kupio gomilu SIM kartica kako bi ćerki omogućio što bolji plasman, ali očito da je to bila čista glupost! U toj generaciji takmičila se i Aleksandra Prijović, a pobedio je Amar Gile, tako da je jasno da se nije glasalo ni po babu, ni po stričevima!

– Niko ne može da vam kupi ni karijeru, ni popularnost, to je glupost! Pa zamislite samo da je to moguće, svi bi bili zvezde! Nisam ja kriva što su mi roditelji imućni i što su mi kupili pesmu u tom periodu koju potpisuje Damir Handanović i Marina Tucaković, a zahvaljujući toj pesmi krenulo mi je u poslu.

IZVOR: SCANDAL

SLIKE: IVAN VUČIĆEVIĆ

Još iz kategorije