Anastasija pod stresom u trudnoći: Nemanjina sestra zadaje muke Cecinoj ćerki, sve joj je teže

14.05.2023

19:05

By

Anastasija Ražnatović oduševila javnost

ATA IMAGES

Odnos Anastasije i Nemanjine sestre i dalje puni novinske stupce

Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj uživaju u svojoj vezi, pogotovo otkako su saznali da će postati roditelji.

Ova vest obradovala je i porodicu Ražnatović i Gudelj. Ipak, mnoge zanima šta se dešava sa odnosom Anastasije sa svekrvom i zaovom.

Pročitajte: Dok je Anastasija u Italiji Gudelj uživa u njenom zagrljaju VIDEO

Odnos Anastasije i Nemanjine sestre

Mesecima se spekuliše o odnosu devojke Nemanje Gudelja sa njegovom majkom i sestrom. Sve je počelo kada se njih tri nisu zapratile na Instagramu, a Olivera i njena ćerka su uvek u medijima isticale koliko i dalje vole Sanju Vučić, bivšu Nemanjinu devojku.


Pročitajte: Sve je spremno za svadbu – Anastasija odabrala poznatu glumicu za kumu, niko nije znao da su toliko bliske

Odnos Anastasije i Nemanjine sestre

– I Gudelji i Ražnatovići su presrećni što Tasa i Nemanja čekaju ćerkicu, to je pre svega dar od Boga i dokaz njihove ljubavi. Naravno da je Olja presrećna, njoj se Anastasija oduvek dopadala i nije nikad ni imala ništa protiv nje, jedino što joj je trebalo vremena da se navikne da je sada ona glavna dama u životu njenog mezimca Nemanje. Tasa je tu odigrala pametno i na vreme se postavila sa jasnim stavom jer ne da ni mama Ceci da joj se meša u život, pa sigurno neće biti popustljivija prema svekrvi i zaovi. Naravno, Olivera se na prvu uvredila, pa je u afektu otpratila snajku, međutim, nema tu dubljih konflikata, niti zle krvi. Mislila je jedno vreme doduše da svemu tome Ceca kumuje, ali je i te boginje preležala – priča izvor Sveta i dodaje:

Pročitajte: Konačno – Olivera prihvatila Anastasiju, evo kako je došlo do sloge majke i devojke Nemanje Gudelja

Snimak Nemanje Gudelja

– U svakom slučaju, te nesuglasice su iza njih, Olja je s ponosom na Instagram okačila sliku sina i snajke i napisala da će biti divni roditelji prelepe devojčice koja stiže u septembru. Ipak, zaova Vanja to nije uradila što je, kako mnogi kažu, uvredljivo, ali kad vidi bebu, otopiće joj se srce i sve će doći na svoje – zaključuje izvor.

IZVOR: EKSKLUZIV/SVET

SLIKE: ATA IMAGES/INSTAGRAM

Još iz kategorije