Novi rat na javnoj sceni: Goca Tržan osula paljbu po glumcu, pale su teške reči, podržala je i ova diva

19.01.2023

11:01

By

Goca Tržan izgled

Foto: Ivan Vučićević

Odgovor Goce Tržan na uvredu glumca 

Rade Ćosić je izazvao burnu reakciju javnosti, nakon što je u emisiji Amidži šou izjavio da nije prirodno da mlađi muškarac bude sa starijom ženom.

Goca Tržan je reagovala odmah, ističući da nije znala čime se Ćosić bavi, ali da ga ipak razume. Iako je u braku sa 14 godina mlađim muškarcem, Goca je odlučno stala u odbranu svoje koleginice:

Pročitajte: Zar je ovo moguće – Nataša Bekvalac PONOVO žrtva nasilja

Odgovor Goce Tržan na uvredu glumca 

Možda je imao neko loše iskustvo sa starijim ženama, pa tako priča. Znamo mi da budemo opasne… Sve što je ljudsko, meni nije strano – bio je odgovor Goce Tržan.

Oglasila se i Brena, istaknuvši da je uvreda Radeta Ćosića ne čudi, s obzirom na to da se ženama sa Balkana uvek nešto zamera.


Pročitajte: Odgovorila na prozivke – Brena konačno zapušila usta svima

 

 

Odgovor Goce Tržan na uvredu glumca 

Sve zavisi od zrelosti osobe, kao i od mnogo drugih faktora. Ne može sve da bude klasično i po pravilima. Ako ekstra stariji muškarac ima ekstra mladu ženu zato što je bogat, zašto to ne bi bio slučaj i sa ženama? – pitala se pevačica, pa nastavila:

Problem je u tome što sve na Balkanu ide u korist muškaraca, a na štetu žene, zato nek i žene biraju koga hoće i kada one to žele.

Pročitajte: Potresna ispovest Goce Tržan – Evo zašto nikada neće verovati u promenu Ivana Marinkovića

uvreda radeta ćosića

 

Da podsetimo, Ćosić je uputio uvredu Bekvalčevoj, rekavši:

Nataša je 80. godište i ispala je već. Ispala je iz moje Ili – ili, nije iz svoje. Kako da budeš sa starijom ženom? Mislim, ništa loše, ali nije prirodno – čime je zgrozio čitavu javnost.

IZVOR: Ekskluziv

Još iz kategorije