Lepa Brena na meti jezivih uvreda, pevačica ponižena kao nikada pre, u sve umešana i Prija

02.10.2023

11:10

By

Novi napad na Lepu Brenu

IVAN VUČIĆEVIĆ

IVAN VUČIĆEVIĆ

Novi napad na Lepu Brenu ostaviće vas bez teksta, niko ne može da veruje da je Karleuša oplela i po njoj

Nakon tri koncerta koje je Aleksandra Prijović zaredom održala u beogradskoj Areni Jelena Karleuša urotila se i protiv nje, ali i protiv Lepe Brene što je izazvalo skandal neviđenih razmera budući da niko nije očekivao ovako oštar novi napad na Lepu Brenu.

Karleuša je prvo osula paljbu po Prijovićki, ali joj to očito nije bilo dosta

Novi napad na Lepu Brenu

Ivan VučićevićIvan Vučićević

Jelena je najpre udarila na Priju i istakla da je njena muzika davna prošlost, te da je treš, a kada je Aleksandra i treći put zaredom napunila Arenu, usledio je novi napad na Lepu Brenu.

Pročitajte: Karleuša ne odustaje – Dala sam Popoviću i Zvezdama Granda veštačko disanje

Novi napad na Lepu Brenu

Ivan Vučićevićfoto: Ivan Vučićević

Naime, Jelena je podržala komentar jedne svoje obožavateljke da je Prijovićka neharizmatična, a da je Lepa Brena jedini „krivac“ jer je „začetnik treša“, a to je očekivano izazvalo lavinu komentara i reakcija budući da je to ipak svojevrsni novi napad na Lepu Brenu.


Pročitajte: Ceca ne da tron – Ja sam još živa, šta ima Aleksandra Prijović da me nasleđuje

Novi napad na Lepu Brenu

Ivan VučićevićIvan Vučićević

– Izvinite, stvarno ne kapiram euforiju oko Aleksandre Prijović. Iskače mi svuda oduševljenje, patos, zavijanje i kukurikanje. Ne slušam tu muziku, ali jbg imam pravo na mišljenje. Pa Karli je, bre, raketa za ovo. Izgleda da živim na totalno pogrešnom mestu. Karli me, bre, diže, ova neharizmatična gospođa u pristojnim, ali bezveznim stajlinzima me totalno spušta. I da dodam još ovo makar me fanovi njene svekrve razapeli, Brena je začetnik treša i primitivizma ex Yu. Džaba ’emancipacija’, Lepa Breno, neki od nas se sećaju početaka – stoji u poruci.

 

IZVOR: Ekskluziv/Mondo

SLIKE: IVAN VUČIĆEVIĆ

Još iz kategorije