Karleuša se razvela, pa našla novu ljubav: Pevačica strasno ljubi ovog frajera, Duško u suzama FOTO

20.12.2022

22:12

Jelena Karleuša

IVAN VUČIĆEVIĆ

Novi dečko Jelene Karleuše sa nestrpljenjem se iščekuje u javnosti

Da su trzavice u braku Jelene Karleuše i Duška Tošića znamo već skoro četiri godine. Otkako su se pojavile glasine da je pop diva supruga prevarila sa njegovim kolegom, odnos Duška i Jelene je na klimavim nogama. Tošić se nedavno preselio nazad u Beograd, a Jelena o njegovom povratku i njihovoj porodici retko kad želi da govori.

Pročitajte: Mnogi su iznenađeni ovim potezom – Jelena Karleuša objavila šta joj je Laća pisao pre smrti

Novi dečko Jelene Karleuše

Foto: Instagram

U jednom od skorašnjih intervjua, pevačica je potvrdila da se rastala od supruga da bi kasnije isti taj intervju demantovala govoreći kako je u njihovom braku sve u najboljem redu. Njeni fanovi a i čitava javnost nisu sigurni u verodostojnost njenih reči, pa pomno prate svaki potez bračnog para Tošić kako bi mogli da donesu zaključke o tome šta je istina.

Novi dečko Jelene Karleuše priželjkuje se u javnosti već duže vreme, a iako joj brojni astrolozi predviđaju fatalnu ljubav čak i još jedno dete, za to još uvek, čini se nije vreme. Ono što je iznenadilo i zapanjilo sve Jelenine pratioce na Instagramu jeste njena najnovija objava. Naime, pevačica ljubi u usta bugarskog kolegu Azisa. Mnogi Jelenini obožavaoci u prvi mah nisu prepoznali o kome je reč, pa su pomislili da nije u pitanju novi dečko Jelene Karleuše.

Pročitajte: Ona brine i o najmanjem detalju – Ovako se Jelena Karleuša obukla za aerodrom

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Karleuša (@karleusastar)


Pevačica je okačivši niz fotografija podelila oduševljenje što je srela u Cirihu cenjenog kolegu, pa su taj susret ovekovečili ispred objektiva. Da Jelena još uvek nije našla onog pravog, svima je jasno a ono što nas zanima jeste kako je Duško reagovao kada je ugledao ove fotografije.

IZVOR: Svet-scandal.rs

SLIKE: Ivan Vučićević

Još iz kategorije