Nije više pevačica, sada je investitor: Sandra Afrika zarađuje od novog biznisa sumanute cifre

16.03.2023

13:03

Novi biznis Sandre Afrike

Novi biznis Sandre Afrike doneo joj je bogatstvo

Sandra Afrika i njen bivši dečko, a sada menadžer i poslovni partner, Mikiša, iskoristili su priliku da svoj ušteđeni novac ulože u nešto produktivno i da zarade još više novca. Naime, oni su uložili novac u pravljenje zgrade, pa su prodavali novoizgrađene stanove. Njihov projekat je postao veoma uspešan, a najskuplji stan u zgradi kupio je jedan fudbaler za 200.000 evra, čije ime ne žele da otkriju. Pevačica nije ostavila nijedan stan za sebe, ali je istakla da joj i ne treba. Zgrada takođe ima dvorište površine 1000 kvadratnih metara i razne sprave za rekreaciju. Stanari u zgradi imaju pristup zajedničkom bazenu, teretani i sali za vežbanje, tako da mogu da se opuste i razbiju monotoniju u svojim svakodnevnim životima.

Pročitajte: Kakvo rasipanje – Miloš Biković častio lepšu polovinu putovanjem na Maldive, evo koliko je to koštalo FOTO

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sandra Afrika (@sandraafrika)

Novi biznis Sandre Afrike doneo joj je bogatstvo, a njen menadžer i ona takođe razmišljaju o izgradnji još jedne zgrade u blizini sa 12 stanova, što bi donelo još veću zaradu. Oni su se potrudili da zgrada bude moderna i bezbedna, te da svaki od stanova bude unikatno dizajniran i udoban za život. Oni su odlučili da izgrade zgrade sa najvišim standardima kako bi stanari mogli udobno da se smeste.

Pročitajte: Ponovo zaljubljena i srećna – Ovaj biznismen je novi dečko Tanje Savić, sve cveta od ljubavi

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sandra Afrika (@sandraafrika)

U svemu su koristili najkvalitetnije materijale, uključujući i grejanje, što je doprinelo smanjenju potrošnje energije. Njihova nesebična misija nastavlja da obogaćuje grad i stanovništvo, što je razlog zašto su stanovi tako brzo prodati. Nastavljajući sa svojim planom, Sandra i Mikiša nameravaju da prošire svoju poslovnu aktivnost i na druge gradove u Srbiji.

IZVOR: Ekskluziv

SLIKE: Instagram

Još iz kategorije