Brena i Boba dali novac u crkvu: Mole se i pale sveće, prošli kroz najteži period

24.05.2023

11:05

Novac Brene i Bobe

ATA IMAGES

Novac Brene i Bobe uložen u crkvu

Pevačica Lepa Brena i njen duprug, bivši teniser Boba Živojinović poklonili su 20.000 evra Crkvi Svetog Vasilija koja se nalazi u blizini njihove kuće na Bežanijskoj kosi.

Pročitajte: Lepa Brena posle nastupa završila u bolnici

Novac Brene i Bobe

Poznati bračni par, poklonio je crkvi novac za luster od mesinga ukrašen ikonama i to u trenutku kada im se život raspadao:

– Brena i Boba su mnogo pomogli Crkvi Svetog Vasilija Ostroškog, a to čine i danas. Kad god su dolazili da pale sveće, razgovarali su sa sveštenikom i pitali ga za šta bi mogli da doniraju novac. On im se jednom prilikom požalio da ne mogu da sakupe novac za polijelej jer je veoma skup. Brena i Boba su se odmah odlučili da ga nabave! Našli su ljude koji su ga za veoma kratko vreme napravili i doneli u crkvu. Urađen je od mesinga, na njemu su sveće koje se pale na struju, a iznad krsta je ugravirano ime Bobe Živojinovića. To ih je koštalo 20.000 evra – kaže izvor Informera.


Pročitajte: Sumnja se na ono najgore, analize su veoma loše – Lepa Brena hitno operisana, Boba nem od bola

Novac Brene i Bobe

Brena i Boba su u trenutku kada su nabavljali ovaj novac proživljavali veoma težak period.

– To su učinili još pre 23 godine, kad je Brenin i Bobin sin otet. Tad su se po ceo dan molili Bogu da bude dobro, da im ga vrate kući živog i zdravog… Kad im je sin vraćen, vodili su i njega u crkvu i molili se da prevaziđe sve traume. Zatim su nekoliko puta bili domaćini crkvene slave. Sve su sami organizovali i platili – završio je izvor.

IZVOR: EKSKLUZIV

SLIKE: IVAN VUČIĆEVIĆ/PRINTSCREEN YOUTUBE/ATA

Još iz kategorije