Poslala je snažnu poruku svim ženama: Ana Nikolić objavila pesmu koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim

23.02.2023

21:02

By

Komšije Ane Nikolić

IVAN VUČIĆEVIĆ

Nova pesma Ane Nikolić postala je ogroman hit

Pesma “Nevina i kriva” je već nakon nekoliko sati od objave postala jedan od najtraženijih video-sadržaja na YouTube-u, ulazeći u Trending listu, a ovaj uspeh nije iznenadio fanove koji su navikli da ih oduševi i iznenadi svojom pesmom, glasom i energijom.

Pročitajte: Ana Nikolić uznemirila javnost – Rasta me je maltretirao

Nova pesma Ane Nikolić

“Ovo je najbolja pesma koju je Ana snimila do sada. Svaki put kada objavi novu pesmu, iznenadi me koliko može da bude talentovana i kreativna”, “Njena emocija kad se uživi u svaku pesmu… nema dalje”, “Eh Ana, ko te voli taj te prosto voli i oseća. Ta se ljubav ne menja Kako vetar duva, to smo mi koji smo te uvek voleli. Divna pesma i snažna tvoja emocija” – samo su neki od komentara.

Pročitajte: Konačno pomirenje – Ana Nikolić oprostila sve koleginici, načinila prvi potez, fanovi oduševljeni VIDEO

Nova pesma Ane Nikolić
Osim toga, pevačica je u razgovoru za medije otkrila kako je pesma inspirisana njenim ličnim iskustvima i da joj je bilo važno da kroz nju pošalje snažnu poruku o ženskoj snazi i odlučnosti, a nova pesma Ane Nikolić postala je ogroman hit. Ona je jedna od najpopularnijih pevačica na ovim prostorima i ima veliku bazu fanova širom regiona. Njen novi singl “Nevina i kriva” je već sada obećava da će biti jedan od najvećih hitova ove godine, a za 24 sata pesma je dostigla čak milion pregleda.


IZVOR: Ekskluziv

SLIKE: Ivan Vučićević

Još iz kategorije