Već se uselila u njegov stan: Ognjen Amidžić ljubi ovu koleginicu, ona je sušta suprotnost Danijeli FOTO

10.04.2023

17:04

By

Prinova Mine i Ognjena

ATA IMAGES

Nova devojka Ognjena Amidžića je njegova najbliža koleginica

Popularni voditelj i autor emisije „AmiG show“ Ognjen Amidžić prethodnog leta okončao je desetogodišnji brak sa top modelom Danijelom Dimitrovskom u kom su dobili sina Matiju. Iako su važili za jedan od najskladnijih parova, sporazumno su stavili tačku na bračnu zajednicu a o motivima razvoda nisu želeli da govore za medije, osim jedne Danijeline izjave koju je dala Slavici Đukić Dejanović u emisiji „Na terapiji“ gde je kazala da je razvod mala smrt.

Pročitajte: Razvod je i dalje boli – Danijela Dimitrovska iskreno o rastanku sa Amidžićem

Nova devojka Ognjena Amidžića

Foto: Ata images

– Razvod je jedna od najbolnijih stvari koja može ljudima da se desi. U najužem krugu svojih prijatelja, kada se šalim, kažem da je to smrt bez umiranja. To baš boli, kada umrete, to je kraj, a ovo boli. Sve dok ne prođe, to boli, a nikada ne znate kada će da prestane, nema potpisanog papira za to. To je sve pravo na izbor i hvala bogu što imamo pravo da biramo s kim ćemo se venčati i od koga ćemo se rastati. 

Bivši bračni partneri ostali su u korektnim odnosima i zajedničkim snagama učestvuju u Matijinom odrastanju i vaspitavanju, te iako on živi sa majkom svaki slobodan trenutak provodi sa tatom za kog je veoma vezan. A da život bez ljubavi nema smisla, izgleda je shvatio i Amidžić pa je tako danas kao bomba odjeknula vest da njegovo srce ponovo voli.

Pročitajte: Ognjen Amidžić šokiran Majom Marinković – Evo šta je bez stida izjavila u njegovoj emisiji

Nova devojka Ognjena Amidžića


Naime, kako Story ekskluzivno saznaje nova devojka Ognjena Amidžića je ujedno i njegova najbliža saradnica Mina Naumović koja od pre nekoliko meseci ima segment u njegovoj emisiji pod nazivom „Nagazna Mina“ u kome gostima postavlja škakljiva pitanja.

Pročitajte: Bila mu je prva ljubav – Ognjen Amidžić je bio u braku sa ovom koleginicom, malo ko zna za njihovu priču

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mina Naumovic (@callmenaumi)

Iz izvora bliskim paru saznalo se da ova romansa traje već sedam meseci, odnosno od momenta Mininog priključenja dobro uigranoj ekipi Amidžićeve emisije. Pošto su provodili mnogo vremena zajedno zbog posla, shvatili su da je hemija previše jaka i da ne žele ni da joj se opiru.

Pročitajte: Ognjen Amidžić razočaran u poznatu pevačicu – Ne zameram joj, karma će uraditi svoje

Nova devojka Ognjena Amidžića

Foto: InstagramInstagram

Sudeći po objavama koje mlada voditeljka deli na društvenim mrežama stiče se utisak da se ona već uselila u luksuzni penthaus na Dorćolu u kojem je do nedavno Ognjen živeo sa porodicom. Naime, ona se nije libila da nedavno podeli fotografiju ispred čuvenog kamina gde se i Dimitrovska često slikala dok je živela tu. Pre nekoliko nedelja otputovali su na Maldive kako bi uživali u romantici i toplom moru, a nije tajna da je voditelj veoma galantan i ponaša se kao pravi džentlmen prema novoj izabranici.

Pročitajte: Ceca se pomirila sa Ognjenom Amidžićem – Otkriveni i detalji njihovog sukoba

Nova devojka Ognjena Amidžića

Foto: Instagram

Pored Mine on se ponovo oseća zaljubljeno i voljeno, mada je još uvek nije upoznao sa naslednikom Matijom jer ne želi da stvara dodatnu konfuziju u njegovoj glavi s obzirom da je još uvek mali da bi razumeo neke odnose i situacije.

Nova devojka Ognjena Amidžića slika se na istom mestu gde i Danijela nekada

Nova devojka Ognjena Amidžića

Foto: Instagram

U kratkoj izjavi za medije koju je dao Ognjen je potvrdio novu ljubav ne želeći da otkriva pikanterije:

– Da, tačno je. U vezi smo, ali naš dogovor je da našu privatnost sačuvamo za nas i o tome ne pričamo – rekao je Amidžić.

 

IZVOR: Story

SLIKE: Ata images

Još iz kategorije